Answers To Questions.Inquires_TPWM.pdf
PDF 143 KB Posted
- Attached to
- Traditional Protestant Worship Service Musician Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA5000-22-R-0036
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amended_FA500022R0036-001_Traditional Protestant Musician_Combo Solicitation.pdf | ||
| Amended Attachment 3_Price Schedule.pdf | ||
| Attachment 2_Past Performance Questionaire.pdf | ||
| FA500022R0036_Traditional Protestant Musician_Combo Solicitation_.pdf | ||
| Attachment 4_SCA DOL WD 2015-5681_R16_20220726.pdf | ||
| Attachment 1_Peformance Work Statement (PWS).pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Inquiries _RFP #: FA5000-20-R-0036
Combined Synopsis/Solicitation ‘Combo’: INQUIRIES / ANSWERS Traditional Protestant Worship Musician
The following Inquiries were submitted on the solicitation and the Answers are listed below.
1) What is the past award contract number?
Answer: FA5000-17-P-0024 - Protestant Worship Service Musician/Director
2) Is there an incumbent in place?
Answer: No. There is no current contract in place. Previous contract end date: 31 May 2020.
3) Is there a volunteer rendering the service?
Answer: No.
4) What is the schedule of the worship service and the rehearsal times?
Answer: Mainly Sunday Services at 1100 (other services times and location may vary) Rehearsals agreed upon by chaplain and contractor / during the week.
5) Are there music sheets available for use at the chapel? Who will fund for the CCLI certification of the music sheets?
Answer: Chapel has CCLI license. Music is available.
6) What is the size of the choir?
Answer: No choir.
7) Will the Music Director render the services of the musician as well?
Answer: This requirement is for a musician. No mention of Music Director is in solicitation of PWS.
8) What are the COVID protocols?
Answer: Contractors requiring access to any area on Joint Base Elmendorf-Richardson (JBER) shall comply with installation, COVID-19 policies and mandates and the current revision of the DoD Force Health Protection Guidance (FHPG) Supplement 23. These policies and mandates frequently change.
COVID-19 policies and mandates are found at https://www.jber.jb.mil/Coronavirus/ for JBER COVID -19 Policy Memo and https://www.defense.gov/News/Publications/ for FHPG Supplement 23 (IAW AFFARS 5352.242-9000 (d), see page 10 of solicitation).
File details come from the government source that posted it. Updated .