AMENDMENT+TO+BID+2.pdf

PDF 718 KB Posted

Attached to
Janitorial Services-Bismarck District Complex
Solicitation number
910-39-20-061
Issued by
Burleigh County, Bismarck City, North Dakota

About this file

This document is an amendment to a Request for Bids (RFB) issued by the North Dakota Department of Transportation (NDDOT) for janitorial services at the Bismarck District buildings. The amendment provides responses to questions received from interested bidders, including details on bid submission requirements, building square footage, inspection procedures, current contract pricing and vendors, and insurance certificate needs. The RFB is for janitorial services at the NDDOT Bismarck District complex, which includes the District Office, District Shop, Radio/Traffic Counter, and Truck Barn buildings, located in Burleigh County and the city of Bismarck.

The current monthly contract price is $5,300, with a breakdown of $3,290 for the District Office, $1,035 for the District Shop, $710 for the Radio/Traffic Counter, and $265 for the Truck Barn. The district will hire its own carpet cleaning services. Companies outside of North Dakota are allowed to bid on this opportunity. The bid is due on January 21, 2020, at 3:30 PM.

View the file

Other files

File Type Posted
BID+SUMMARY-Janitorial-District.pdf PDF
Amendment+to+Bid+1.docx DOCX document
Cleaning+Complex.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Amendment No. 2

To: ALL INTERESTED SUPPLIERS

From: North Dakota Department of Transportation

Date: January 13, 2020

Re: Amendment to RFB 910-39-20-061, Janitorial Services for Bismarck District

Bidders Instruction #13 of the solicitation established a deadline for receipt of questions. The responses to these questions are provided as addenda to the solicitation. When necessary, the solicitation has been amended.

Question 1:

May this ITB be dropped off at your office, or does it have to be mailed?

Answer:

The bid may be dropped off at the district office building in a sealed envelope before the bid closing date.

Address the envelope containing your response in the following manner:

BID NUMBER – 910-39-20-061

BID OPENING DATE/TIME – JANUARY 21st, 2020; 3:30 PM

N. D. DEPT. OF TRANSPORTATION

BISMARCK DISTRICT

218 AIRPORT ROAD

BISMARCK ND 58504

Question 2:

What is the square footage of the District Office Building?

Answer:

The District Office building is approx. 5800 sq ft.

Question 3:

Under the heading “Inspections”, mentions that a report of the inspection will be made on the following form.

May we see a copy of said form

Answer:

See attached form

Question 4:

What is the monthly contract price the district is paying and who is the Vendor?? Also what is the breakdown price per building?

Answer:

Monthly payment-$5300 Vendor-Quik-Solv District Office-$3290 District Shop-$1035 Radio/Traffic Counter-$710 Truck Barn-$265

Question 5:

Do you require carpet cleaning at the District Office?

Answer:

The District will hire their own carpet cleaners

Question 6:

Is a certificate of insurance required when submitting a bid?

Answer:

It is not required at the time of bid submission, but if you want to include it you can. Once the bid is awarded the certificate of insurance will be required. See the risk management appendix included in the invitation to bid to see the required insurance certificate. Also attached is a sample certificate of insurance.

Question 7:

What additional details are you willing to provide, if any, beyond what is stated in bid documents concerning how you will identify the winning bid?

Answer:

Refer to #4 & #5 in the Bidders Instructions

Question 8:

Are companies outside of ND allowed to bid?

Answer:

Refer to #35 in the Bidders Instructions

Vendors are instructed to acknowledge receipt of and compliance with this amendment by signing below and returning this acknowledgement with your bid or proposal.

Any questions regarding this amendment must be submitted in writing to the undersigned Procurement Officer.

Alissa Wangen Procurement Officer

PHONE: 701-328-6951

FAX: 701-328-6933

E-MAIL: awangen@nd.gov

By my signature below, I hereby acknowledge receipt of and compliance with this amendment to the above referenced solicitation.

COMPANY NAME

PRINTED NAME OF BIDDER OR OFFEROR and TITLE

SIGNATURE DATE

AMENDMENT TO BID 2
Alissa Wangen Procurement Officer
Cleaning Checklist
Certificate of Insurance Sample

File details come from the government source that posted it. Updated .