CORRECTED_Contractor_Questions_ _Answers_-_Solicitation_AG-32SC-15-0003-3-11-2015.docx
DOCX document 22 KB Posted
- Solicitation number
- AG-32SC-S-15-0003
About this file
Correction to Contractor Questions Answers posted on March 11 2015. Correction highlighted in yellow.
View the file
Other files
Show all 48
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Contractor Questions & Answers Solicitation AG-32SC-S-15-0003 3/11/2015 1.) What is the current value of the contract extension for the operation and maintenance of all three facilities?
Answer: The total value of the current 2 month contract extension for all three facilities for routine work is $528,394.00. By facility, the monthly total is:
| RRC | $173,678.00 | |
| SEPRL | $ 41,758.00 | |
| USHRL | $ 48,761.00 |
The total contract value for the past three years for routine and additional work is $9,906,001.00.
2.) At what location, (address), to whom, and when do we turn in our proposal?
Answer: As per the amended solicitation, SF33, proposals must be directed to:
Randal Barnett Contracting Officer 141 Experiment Station Road Stoneville, MS 38776 See FedBizOpps and the SF33 for proposal due date and time.
3.) Can you provide the SCA and DB wage determinations for these sites?
Answer: Current wage determinations are available online at http://www.wdol.gov/
4.) In the pricing tables for ‘Additional Work’, the labor category for ‘Facility Manager’ is a salaried exempt position. Please clarify.
Answer: Confirmed, correct. Facility Manager is a salaried exempt position.
5.) The pricing tables for Base Year of 7 months for ‘Additional Work’ as compared to 12 months of Additional Work in the option years don’t seem to be a correct percentage. Please verify that the Base Year Additional Work is expected to be only 25% of the Option Years’ figures as currently shown in the pricing tables.
Answer: The number of months ‘Additional Work’ always match number of months ‘Routine Work’, whether in the base or optional years.
6.) PWS 1.2 is reasonably clear, but the language to the entire complex may be confusing. Is the solicitation intent applicable to all three centers (if mentioned in one PWS areas is it applicable to all)? Or is the intent to be site/center specific services (RRC 2.0, SEPRL 4.0 & USHRL 3.0) just for those services listed in the PWS in each center’s index?
Answer: Sections 2.0, 3.0, and 4.0 are site specific as to requirements.
7.) In a Prime/Sub teaming arrangement, is it possible to have the Sub provide the laboratory past performance requirements for this solicitation?
Answer: Yes.
8.) Can the Government provide the quantities for the following items broken out by each building separately?
| 1. Pull Stations | 12. Fire Dampers | ||
| 2. Smoke Detectors | 13. Smoke Dampers | ||
| 3. Heat Detector | 14. Pre-Action System | ||
| 4. Duct Detectors | 15. Special Hazards Suppression | ||
| 5. Door Holders | 16. Kitchen Hood Systems | ||
| 6. Elevator Recall | 17. Wet Sprinkler Risers | ||
| 7. Backflow Preventers | 18. Dry Sprinkler Risers | ||
| 8. Horn/Strobes | 19. Fire Department Connections | ||
| 9. Fire Doors | 20. Alarm Control Valves | ||
| 10. Fire Extinguishers | 21. Tamper Switches | ||
| 11. Fire Pumps | 22. Waterflow Switches |
The Government’s best available information is as follows, by site:
SEPRL: (Siemens Fire Alarm System which is proprietary)
| 1. Pull Stations - 25 | 12. Fire Dampers – Not Available |
| 2. Smoke Detectors - 76 | 13. Smoke Dampers – Not Available |
| 3. Heat Detector - 19 | 14. Pre-Action System – N/A |
| 4. Duct Detectors - 8 | 15. Special Hazards Suppression – N/A |
| 5. Door Holders – N/A | 16. Kitchen Hood Systems – N/A |
| 6. Elevator Recall – N/A | 17. Wet Sprinkler Risers – N/A |
| 7. Backflow Preventers - 8 | 18. Dry Sprinkler Risers N/A |
| 8. Horn/Strobes - 33 | 19. Fire Department Connections - 5 |
9. Fire Doors – Not available 20. Alarm Control Valves – N/A
10. Fire Extinguishers – See attachments 21. Tamper Switches – N/A
11. Fire Pumps – N/A 22. Waterflow Switches – N/A When was the last time the fire & smoke dampers were tested?
Answer: Info not available Will the fire sprinkler system be required to have a 5 year internal obstruction test performed?
Answer: No, not at SEPRL When was the last time the there was a 5 year internal obstruction test performed on the fire sprinkler system?
Answer: N/A
USHRL:
| 1. Pull Stations - 34 | 12. Fire Dampers – Not Available | |
| 2. Smoke Detectors - 108 | 13. Smoke Dampers – 0 | |
| 3. Heat Detector - 5 | 14. Pre-Action System – 0 | |
| 4. Duct Detectors - 20 | 15. Special Hazards Suppression – 0 | |
| 5. Door Holders – 2 | 16. Kitchen Hood Systems – 0 | |
| 6. Elevator Recall – 2 | 17. Wet Sprinkler Risers – N/A | |
| 7. Backflow Preventers - 0 | 18. Dry Sprinkler Risers 0 | |
| 8. Horn/Strobes - 66 | 19. Fire Department Connections - 1 |
9. Fire Doors – Not available 20. Alarm Control Valves – 0
| 10. Fire Extinguishers – 120 | 21. Tamper Switches – 5 | |
| 11. Fire Pumps – 0 | 22. Waterflow Switches – 5 |
When was the last time the fire & smoke dampers were tested?
Answer: No tests have been done on fire dampers. No smoke dampers at USHRL.
Will the fire sprinkler system be required to have a 5 year internal obstruction test performed?
Answer: Yes, in 2019.
When was the last time the there was a 5 year internal obstruction test performed on the fire sprinkler system?
Answer: January, 2014
RRC provided the following information:
RRC main buildings 1, 2 and 20 are sprinklered. There is a fire pump.
Fire Suppression equipment at RRC:
Chemical Storage area- Manual Pyro Chem System (1) 70lb ABC cylinder and assoc equipment T Room in subbasement- Pyro Chem PCR-100 system with (1) 60lb FM-200 cylinder and associated equipment Computer Room 2nd floor-Fenwal 732 System with (1) 20lb FM-200 in ceiling sphere and associated equipment Computer Room Basement- Fenwal 732 System with (1) 20lb FM-200 in ceiling sphere and associated equipment Admin Office 2nd floor- Fenwal system with (1) 60lb FM-200 cylinder and associated equipment
| Fire Alarm System at RRC: |
| 3-Fire Alarm panel |
333- Smoke Detectors 151- Heat detectors 5- Pull Stations 17- Duct Detectors 14- Flow Switches 17- Tamper Switches 64- Horn/Strobes 100- Strobes 12- Batteries 23- Interface Equipment 36- Modules (Monitor, relay, control) 4- Annunciators 1-Voice Evac 9.) Regarding Ft. Pierce, please clarify the electrical configuration, i.e., Single Main-Tie-Main, 480V or 208V, breakers or switches.
Answer: Lab site: Two separate 480V services, (no tie); Farm site: Single 480V service. Siemens circuit breakers throughout both sites.
10.) Regarding Ft. Pierce, please clarify the electrical disconnect devices.
Answer: Siemens circuit breakers, screw bolt type.
11.) Regarding Ft. Pierce, newly installed Generac Emergency Power Generator IE: KW rating 400 KW, KVA Rating, model number Generac 5118530600, please confirm that this unit is NOT connected to fuel oil supply lines or Automatic Transfer Switches.
Answer: Confirmed, generator free standing, not connected to the ATS.
12.) In the pricing tables for Additional Work both for Davis Bacon Act and Service Contract Act, there are not separate tables for the 3 locations. The rates for Athens GA and Fort Pierce FL will differ. Does the Government prefer we provide a blended rate or will revised pricing tables be provided for each location?
Answer: The contractor shall provide one labor rate per labor category which is no less than the rates required by the wage determinations. Do not average or ‘blend’ the rates.
13.) Can several task orders on a single IDIQ contract be combined and be listed as one single past performance?
Answer: It is within the contractor’s discretion to best describe its past performance.
14.) What are the evaluation factors for past performances?
Answer: Past performance is an evaluation factor, and is fully described in the solicitation.
15.) Is the requested information of sections A-K "(a) Original and 1 copy of the completed, signed offer (Sections A through K of the solicitation package)" requested as a separate volume from the Technical and Business? What information do we include in the sections A-K? Is it the signed standard forms, Pricing Schedule, and Representations and Certifications? Is the Price Schedule, section B.2 of the technical to go in the Business Volume or in the volume that holds Sections A through K of the RFP?
Answer: Please see the detailed instructions for preparation of proposals contained in the solicitation documents, including ‘Section L’.
File details come from the government source that posted it. Updated .