Pre_Conference_RAC_Janitorial.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- Redmond Air Center Janitorial Services
- Solicitation number
- AG-04GG-S-12-0038
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Wage Determination.pdf | ||
| Exhibit B.pdf | ||
| Redmond Air Center Map.pdf | ||
| Contractor Performance Data Sheet.pdf | ||
| Building Maps.pdf | ||
| Janitorial_Solicitation.doc | DOC document | |
| Exhibit A.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Pre-Quote Conference Notes Redmond Air Center Janitorial Services Solicitation # AG-04GG-S-12-0038 July 31, 2012
Question 1: How many full-time employees are there?
Answer: 80 (estimated) winter and 200+ summer
Question 2: Contractor supplied supplies for less than full time cleaning areas?
Answer: For example - If an area is only 2 days per week cleaning it is not expected for the Contractor to supply a full weeks-worth of supplies. Those areas are responsible for their own extra supplies covering between cleanings.
Question 3: Room Lists (usage- Dorms)?
Answer: Room list (usage/occupancy) is given each week and is posted in each dorm.
Question 4: RAG upstairs area?
Answer: No cleaning – the area is used for storage only.
Question 5: Loft Downstairs cleaning areas?
Answer: Kitchen and bathrooms only.
Question 6: Snow in Redmond?
Answer: Redmond does receive some snow. The Redmond Air Center does have a contractor that does plow the parking areas and roadways when accumulation reaches a certain level. The sidewalks are cleared by Redmond Air Center employees. Snow removal is not a responsibility of the Janitorial contractor.
Question 7: What is MOB?
Answer: MOB is the Mobilization Center that is stood up when fire levels/activity reaches a certain level in the area or region. Fire crews and other Fire Equipment maybe staged at the Redmond Air Center. The MOB Center is set-up in the Aspen Building and the cleaning frequency may need to be increased of the building.
Question 8: Air Tanker Base janitorial supplies storage?
Answer: A limited supply area is in the Utility/Laundry room.
File details come from the government source that posted it. Updated .