Questions_and_Answers_08_Nov_2018.pdf
PDF 104 KB Posted
- Attached to
- Army Combat Fitness Test Equipment
- Solicitation number
- ACFT26OCT2018
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| MIL-STD-2073-1E_CHG-2.pdf | ||
| Questions_and_Answers_29_Oct_2018.pdf | ||
| Exhibit_A-_ACFT_Equipment_List.pdf | ||
| ACFT-_Sources_Sought_Notice_26_Oct_2018.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sources Sought Notice
ACFT26OCT2018
Questions and Answers:
29 October 2018
1) I have a question regarding packaging for the ACFT "kits". You reference military level A packaging in accordance with MIL-STD 2073-1. I find details on B, C, D, E and more, but not "A". Do you have a document or place to read details on this mil spec?
ANSWER: Standard practice for Military Level A Packaging can be found in the most recent MIL-STD-2073-1E w/CHANGE 2, dated 9 July 2018. The MIL spec has been uploaded to FedBizOpps for further review.
08 November 2018
2) What is the FOB Point and who is paying the freight? Is it the US Government or the contractor.
ANSWER: The Government has not made a determination on the FOB Point. The solicitation will identify the FOB Point when it is posted.
3) Are there any defined acceptance criteria? If so, can you please provide details?
ANSWER: The Government is developing the acceptance criteria and will be identified in the solicitation.
4) How will the US Government order the product from the contractor? Examples include but are not limited to; contract or purchase order.
ANSWER: The Government anticipates awarding an indefinite-delivery type contract. The appropriate type of indefinite-delivery contract will be determine at the time of the release of the solicitation.
5) Will shipments need to go through WAWF for payment and DD 250?
ANSWER: The Government and contractor will utilize WAWF.
6) Do purchases of the ACFT items need to come from only government approved vendors?
ANSWER: No
7) If so, where can interested parties locate the list of approved vendors?
ANSWER: There will be no list of approved vendors, however, interested vendors will be able to express interest on FedBizOpps.
8) Would this be an open market solicitation?
ANSWER: Yes
9) There are two types of collars depicted. Which type is being requested, spring collar or lock jaw?
ANSWER: Both are acceptable.
10) Regarding the 40 lb. kettlebell, is a quantity of one or two being requested for each package?
ANSWER: If the package is for a lane then it would be two (2) each. Note: 40lb kettlebells should never be requested/procured as a pair for the ACFT.
File details come from the government source that posted it.