89503121BWA000032 Amendment 002.pdf

PDF 162 KB Posted

Attached to
Pinnacle Peak Substation – Series Capacitor Breaker Replacement
Solicitation number
89503121BWA000032
Issued by

About this file

This amendment to a federal solicitation provides additional clarification and modifies requirements for the Pinnacle Peak Substation Series Capacitor Breaker Replacement project. The project consists of installing new 345-kV circuit breakers and related electrical equipment at the Pinnacle Peak Substation in Maricopa County, Arizona. The solicitation is a 100% small business set-aside to be awarded as a firm-fixed price contract between $500,000 and $800,000. The scope of work includes installing new circuit breakers, grounding systems, bus systems, conduit systems, foundations, structures, and relocating or removing existing electrical equipment. The bid due date is extended to October 19, 2021 and will be held as a virtual meeting through Microsoft Teams due to COVID-19 precautions.

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

89503121BWA000032

x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

PHOENIX AZ 85005-6457

DSW

PO BOX 6457

DESERT SOUTHWEST REGIONAL OFFICE

US DOE/WESTERN AREA POWER

WAPA (DSW)

10/07/20210002

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

09/03/2021

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

See Continuation Page

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Caroline Bachelier

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

10/07/2021

89503121BWA000032

Amendment 0002

The purpose of this amendment is to answer contractor questions, revise the specification and bid schedule, and add multiple drawings. add the site visit attendance roster and change the bid due date.

A. Contractor questions and answers are provided as follows:

Question 1: Solicitation Attachment C, Sheet PPK0010: Please confirm the limits of work is limited to the clouded area labeled “series capacitor breaker work”, and that there is no additional work involved with this project.

Answer 1: Major work areas are clouded, but cable trenches are not clouded.

Question 2: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 1518: Please confirm clouded area on bottom right of drawing is not drawn in error and that grounding work is to be performed in this area. If so, please clarify on what this portion of work is supposed to be.

Answer 2: Grounding for breakers and relocated light fixture is required and may enter that area.

Question 3: Solicitation Attachment C, Sheets PPK 1024 & PPK 1025, & Solicitation Attachment B, Sections 9-B-3-b(1) & 9-B-3-b(2): Please confirm that existing control & power cabling to breakers and lighting units is to be saved and reused to connect to new equipment/moved equipment with no additional cable or splices at the new equipment locations will be required.

Answer 3: Existing control and AC power cables are to be saved and reused without splices. New DC power cables are required.

Question 4: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 1717 & Attachment B, Sections 9-B-3-b(1) & 9- B-3-b(2): It is unclear what conduit is to be re-used, removed, replaced, or new. Please clarify work to be performed regarding removal, modification, and installation of conduits and the distinction between existing and new/modified conduit in drawing PPK 1717.

Answer 4: PVC conduits associated with breakers are new.

Question 5: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 6488 & Attachment B, Sections 1-D-4-C & 9-B- (4, 5, & 6): Please confirm scope of work is limited only to furnish and mount/install “Outdoor DC Distribution Panelboard”, “Outdoor DC Junction Box”, & “Indoor DC Molded Case Breaker Disconnect Switch”. Please provide elevation drawings or mounting details for “Outdoor DC Junction Box” & “Indoor DC Molded Case Breaker Disconnect Switch”.

Answer 5: Project specifications have been revised to clarify requirements.

Question 6: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 6488: Please provide reference drawings PPK

6455 & PPK 6487.

Answer 6: Requested drawings are included with amendment.

Question 7: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 1517 & 1518 & Attachment B, Section 9-B-2-b:

The new DC panel grounding change is not clouded, highlighted on plans, please confirm this is to be done.

Answer 7: Grounding of panelboard and support structure is required and is shown on drawing PPK-1517, but not clouded.

Question 8: Solicitation Attachment C, Sheet PPK 1132: The removal sheet does not appear to align with the installation sheet. Please verify that the items shown to be removed / installed are correct.

Answer 8: Old jumpers shall be removed and complete new jumpers shall be provided.

Question 9: Solicitation Attachment A: There are no quantities provided. Please provide quantities to be used for unit pricing.

Answer 9: Project specifications and bidding schedule have been revised.

Question 10: Solicitation Attachment A: Attachment C – Plans, do not show any work associated with CLIN 0009 and 0010. Please provide detail on work associated with these bid items.

Answer 10: Project specifications and bidding schedule have been revised.

Question 11: Solicitation Attachment C, Sheet 1134 & 1135: Plans show new configuration for cable bus to circuit breakers with both part #8 (bus to cable) and #197 (cable to flat pad) called out. Please confirm this is correct.

Answer 11: New jumpers with cable to flat pad terminals are required. Existing flat pads on rigid bus may be reused.

Question 12: On drawing PPK-6488 it says to reference dwg PPK-6455 but that drawing is not available, can you send?

Answer 12: Drawings PPK-6455 and PPK-6487 are included with amendment.

Question 13: What is intended route of the conduit and cable for the detail shown on dwg PPK- 6488?

Answer 13: Marked copy of drawing PPK-2012 is included with amendment to show approximate cable trench routing for 500 kcmil DC power cable. Revised project specifications include additional information for cable installations.

Question 14: Can we get a drawing if the battery room to reference routing?

Answer 14: Battery room drawings are not available.

Question 15: On dwg. PPK-6488, is the 125V DC Battery (BHA) and 125V DC Distribution Board (BHB) existing?

Answer 15: Yes

Question 16: Are all the 3/c – 500 and 3/c - #2 cables provided? Who is responsible for providing the terminations?

Answer 16: Contractor shall furnish, install, and terminate these cables. Revised project specifications and bidding schedule detail this work.

B. The specifications have been revised and are attached to the amendment.

C. Drawings PPK 2021s, PPK 6455c, and PPK 6487b have been added.

D. The bid opening date Is changed to October 19, 20221 at 2pm PST. Due to the bid opening being closed to the public for safety reasons. Please see the below Microsoft Teams attendance information:

Microsoft Teams meeting Join on your computer or mobile app Click here to join the meeting https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw%4 0thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2231ae220f-b94f-463a-9cfd- 15bbc9909df5%22%2c%22Oid%22%3a%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7d

Or call in (audio only) +1 720-738-1532,,132030249# United States, Denver Phone Conference ID: 132 030 249# https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_NjYyMDRjOWUtZjFmYy00ZjU0LWJjYWYtNGQyOGM5YTRmZGYw@thread.v2/0?context=%7B%22Tid%22:%2231ae220f-b94f-463a-9cfd-15bbc9909df5%22,%22Oid%22:%22348a52ae-9456-4725-ab30-a50fcba3ffd1%22%7D tel:+17207381532,,132030249#

File details come from the government source that posted it. Updated .