Sol_75H71025Q00151_Amd_0003.pdf
PDF 161 KB Posted
- Attached to
- Regulated Medical Waste Collection and Disposal
- Solicitation number
- 75H71025Q00151
About this file
This document is an Amendment (Amendment 003) to Solicitation 75H71025Q00151 for Regulated Medical Waste Collection and Disposal services at the Northern Navajo Medical Center. The amendment primarily updates Attachment E with a series of Questions and Answers that provide detailed clarification about the medical waste disposal requirements. Key details include: the medical center currently collects 36-37 containers of regulated medical waste per week, using 43-gallon containers for regulated medical waste and 28-gallon containers for path waste. The facility does not generate chemotherapy waste and collects non-hazardous pharmaceutical waste weekly in a labeled white box. The solicitation seeks a contractor to collect, transport, treat, and dispose of infectious, sharps, non-hazardous/hazardous pharmaceutical, control substance, and hazardous waste and chemicals. The response due date remains May 5, 2025 at 2 PM MDT, and all other terms and conditions of the original solicitation remain unchanged.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_75H71025Q00151_Amd_0002.pdf | ||
| Sol_75H71025Q00151_Amd_0001.pdf | ||
| Sol_75H71025Q00151.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
75H71025Q00151 x x copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
Shiprock NM 87420 US Hwy 491 North Northern Navajo Medical CTR
Window Rock AZ 86515 PO Box 9020 Navajo Area Office
04/23/20250003
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
04/23/2025
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Amendment 003:
- Attachment E - Questions and Answers; Part II and III.
Response due date remains May 5, 2025 at 2PM MDT.
All Terms and Conditions remain the same.
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
MISTY J. BILLY
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
Questions & Answers Solicitation 75H71025Q0015
1. On average, how many 44-gallon regulated medical waste containers are picked up per week?
Answer: Average of containers collected a week is 36 - 37 containers.
2. Are sharps containers segregated from the 44-gallon containers, or are they combined? If they are segregated, could you provide the average number of small, medium, and large sharps containers picked up per week?
Answer: Sharp containers are combined with the regulated medical waste and they are not segregated.
3. How frequently are pharmaceutical waste pickups scheduled?
Answer: Our non-hazardous pharmaceutical waste is collected every week along with the regulated medical waste in a labeled corrugated white box.
4. Do you generate chemotherapy (chemo trace) waste?
Answer: We do not generate chemo waste.
5. We would also appreciate clarification on the following sentence, particularly regarding the reference to the 2,444 storage containers:
a. "Contractor shall provide 2,444 storage containers for regulated medical waste, 52 containers for non-hazardous/hazardous pharmaceutical waste, and 6 containers for CsRx pharmaceutical waste annually."
Answer: For the containers we recommend that we have enough on hand to dispose of our waste.
a. 2,444 containers is for the regulated medical waste at 36 - 37 containers a week for 52 weeks (this may be more at times).
b. Regulated medical waste will possibly be increasing as we are starting to reopen our OR department and scheduling cases.
c. 52 containers for the non-hazardous/hazardous pharmaceutical waste is to store what we remove from departments.
d. Pharmacy is not the only department that disposes of the non-hazardous and hazardous pharmaceutical waste.
e. 6 containers for the CsRx waste is to place the 1 gallon CsRx containers in, so that when they are full we can call for them to get collected.
II.
Questions & Answers
6. What size of barrel are you currently using for regulated medical waste?(Gallon size)
Answer: Regulated Medical Waste containers: 43 gallons.
Path waste - 28 gallons.
7. What size of container is currently used for the white /Blue Non-Pharmaceutical?
Answer: White/Blue container - 22 gallons.
III.
8. Is this request for quote RFQ including items such as that? Or are you just looking for a company to pick up biohazardous waste and the two types of pharmaceutical waste that we talked about? Thank you for your time in answering this question.
"OVERVIEW: Contractor shall provide services to collect, transport, treat and dispose of infectious, sharps, Non-hazardous/Hazardous Pharmaceutical, Control Substance, and Hazardous waste and chemicals for Northern Navajo Medical Center."
Answer: The request for the quote (RFQ) includes the items of his interpretation on hazardous waste. I get inquiries from staff if this is part of the contract as we try to get rid of those types of items as well. This will really help our facility out if this is part of the contract. We will not accumulate that much hazardous waste.
File details come from the government source that posted it. Updated .