Question and Answer Clarifications 75D301-21-R-71805.xlsx
XLSX spreadsheet 24 KB Posted
- Attached to
- WTCHP Pharmacy Benefits Manager
- Solicitation number
- 75D301-21-R-71805
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 75D301-21-R-71805 Revised 04-30-2021.doc | DOC document | |
| Questions and Answers 75D301-21-R-71805.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| 75D301-21-R-71805 Revised 04-26-2021.doc | DOC document | |
| Attachment J.6 CUI-SSP System Security Plan.docx | DOCX document | |
| 75D301-21-R-71805 Revised 04-19-2021.doc | DOC document | |
| Attachment J.4 Question and Answer Template.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment J.2 - Business Associate Agreement.docx | DOCX document | |
| Attachment J.3 Past Present Performance Questionnaire.docx | DOCX document | |
| 75D301-21-R-71805.doc | DOC document | |
| Attachment J.5 – WTC Health Program Technical Evaluation Criteria Workbook Performance Guarantees.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment J.1 HHS Subcontracting Plan Template.doc | DOC document |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| RFP 75D301-21-R-71805 | ||||
| Date Submitted: | ||||
| Contractor: | ||||
| Question | ||||
| Number | RFP Page Reference | |||
| (if applicable) | Question | CDC Response | ||
| 1 | Pages 58, 60-65 and Q&A 44 and 45 | In response to Questions 44 and 45, the government responded "Yes, Section K is required as part of Phase 1." Can the government please clarify whether the pages for Section K are excluded from the 12 page limit? | Yes | |
| 2 | Pages 58, 60-65 and Q&A 44 and 45 | In response to Questions 44 and 45, the government responded "Yes, Section K is required as part of Phase 1." Can the government please clarify whether it is acceptable to include the completed pages for Section K as an Appendix that is excluded from the 12 page limit? | Acceptable | |
| 4 | Page 70 M3.2 and Q&A 60 | In response to Question 60, the government responded "Confirmed. Attachment J.6 will not count towards the 12-page single-spaced limit. " Given the proprietary nature of the information requested in J.6, and the language in M.3.2 which asks the Offerors to describe the items listed in 1 to 4, will the government consider a brief description of an Offeror's SSP rather than a completed Attachment J.6 acceptable for Phase 1? | No, the J.6 attachment is required for completion during Phase I. | |
| 5 | Q&A 57 and 58 | The government indicates in the answer to question 57 that they "will be awarding a commercial contract", but there is conflicting information found in section L.4(a) of the solicitation which states "This procurement will be conducted as a noncommercial item acquisition competed on a full and open basis in accordance with Part 15 of the Federal Acquisition Regulation (FAR)." Can the Government please clarify? | Commercial contract. | |
| 6 | Q&A 57 and 58 | The government indicates in the answer to question 57 that they "will be awarding a commercial contract", but none of the commercial provisions or clauses per FAR 12.301 are included in the solicitation (except reference to FAR 52.212-3 Offeror Representations and Certifications-Commercial Items). Will the Government be adding all other required FAR 12 provisions and clauses to the solicitation? | ||
| 7 | Q&A 57 and 58 | The government indicates in the answer to question 57 that they "will be awarding a commercial contract", but none of the commercial provisions or clauses per FAR 12.301 are included in the solicitation (except reference to FAR 52.212-3 Offeror Representations and Certifications-Commercial Items). Please confirm that the government considers the services a "commercial item" as defined in FAR 2.101 and no further declaration or documentation will be required from offerors. | Confirmed | |
| 8 | Page 64, L.4(g)6 | Offerors are required to acknowlege solicitation amendments. Revisons were posted to beta.sam, but have no revision or amendments numbers. How should offerors reference the unnumbered amendments on the Standard Form 33 Block 14? | Offerors can use dates | |
| 7 | ||||
| 8 | ||||
| 9 | ||||
| 10 | ||||
| 11 | ||||
| 12 | ||||
| 13 | ||||
| 14 | ||||
| 15 | ||||
| 16 | ||||
| 17 | ||||
| 18 | ||||
| 19 | ||||
| 20 | ||||
| 21 | ||||
| 22 | ||||
| 23 | ||||
| 24 | ||||
| 25 | ||||
| 26 | ||||
| 27 | ||||
| 28 | ||||
| 29 | ||||
| 30 | ||||
| 31 | ||||
| 32 | ||||
| 33 | ||||
| 34 | ||||
| 35 | ||||
| 36 | ||||
| 37 | ||||
| 38 | ||||
| 39 | ||||
| 40 | ||||
| 41 | ||||
| 42 | ||||
| 43 | ||||
| 44 | ||||
| 45 | ||||
| 46 | ||||
| 47 | ||||
| 48 | ||||
| 49 | ||||
| 50 | ||||
| 51 | ||||
| 52 | ||||
| 53 | ||||
| 54 | ||||
| 55 | ||||
| 56 | ||||
| 57 | ||||
| 58 | ||||
| 59 | ||||
| 60 | ||||
| 61 | ||||
| 62 | ||||
| 63 | ||||
| 64 | ||||
| 65 | ||||
| 66 | ||||
| 67 | ||||
| 68 | ||||
| 69 | ||||
| 70 | ||||
| 71 | ||||
| 72 | ||||
| 73 | ||||
| 74 | ||||
| 75 | ||||
| 76 | ||||
| 77 | ||||
| 78 | ||||
| 79 | ||||
| 80 | ||||
| 81 | ||||
| 82 | ||||
| 83 | ||||
| 84 | ||||
| 85 | ||||
| 86 | ||||
| 87 | ||||
| 88 | ||||
| 89 | ||||
| 90 | ||||
| 91 | ||||
| 92 | ||||
| 93 | ||||
| 94 | ||||
| 95 | ||||
| 96 | ||||
| 97 | ||||
| 98 | ||||
| 99 | ||||
| 100 |
File details come from the government source that posted it. Updated .