Amendment 00001 - KUKUI DS FY22.pdf
PDF 845 KB Posted
- Attached to
- CGC KUKUI DOCKSIDE REPAIRS Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 70Z08522QP4505400
About this file
This amendment to a solicitation provides answers to contractor questions to clarify requirements for repairs to Coast Guard Cutter KUKUI. The solicitation requires dockside repairs including replacement of twenty fans of various horsepower, preservation of superstructure surfaces, and maintenance of mechanical systems per provided technical drawings and specifications. The amendment extends the request for clarification deadline to January 21st, 2022, extends the quotation due date to January 31st 2022, and provides contact information to schedule an optional ship visit. Repairs must be completed while the cutter is in port at its homestation or alternate locations provided.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment 00002 - KUKUI DS FY22.pdf | ||
| KUKUI (WLB 225A) DS FQ2 NLR 22R1.pdf | ||
| Combined SynopsisSol KUKUI DS FY22 - Revised 19 Jan 22.doc | DOC document | |
| KUKUI DS FY22 JA.pdf | ||
| Copy of CGC KUKUI PRICING SHEET.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment - Past Performance Information Form CGC KUKUI.doc | DOC document | |
| Combined Synopsis Sol KUKUI DS FY22.doc | DOC document | |
| Attachment - USCG Ombudsman Notice KUKUI.doc | DOC document | |
| KUKUI (WLB 225A) DS SPECIFICATIONS.pdf | ||
| Attachment -Request_for_Clarification CGC KUKUI.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
Previous edition unusable
70Z08522QP4505400 Amendment 00001
The following are answers to Request for Clarification (RFC) questions. The Solicitation close date has been extended to 31 January 2022 at 10:00 am EST.
QUESTION 1: Request clarification on location of motors, 10 of the 20 fans listed are in machinery spaces. 2: Request motor frame technical information.
Answer: Motor locations that are listed in Table 1 are correct. Please see available fan information below:
Question 3: Please confirm the requirements listed below. 2. If 3.4, 3.4.1, 3.4.2 are required acceptance testing criteria is there base line information available from the original Engineering Change and installation?
3.4 Acceptance Testing. The contractor shall perform acceptance testing on the replacement 5, 7 Eliminator transformer in the OEM installation, operation, and maintenance manual.
3.4.1 Harmonic compliance shall be verified with onsite field measurements of both the voltage and current harmonic distortion at the input terminals of the harmonic mitigating equipment with and without the equipment operating.
3.4.2 A recording type Fluke 41 or equivalent harmonics analyzer displaying individual and total harmonic currents and voltages must be utilized.
Answer: Follow acceptance test IAW installation, operation, and maintenance manual.
Question 4: Please confirm the requirements listed below do not include the mast and stack area.
FAN # MANUFAFACTURING H.P. RPM HZ PHASE
F1 HOWDEN AIRDYNAMICS
F2 HOWDEN NORTH AMERICA 1 3600 and 3450 60 3 no data plate or unreadable
F4 HOWDEN BUFFALO 0.5 3450 60 3
F5 RELIANCE ELETRIC 0.33 3450 60 3
F8 HOWDEN NORTH AMERICA 1.25 3500 and 3600 60 3 F10
F11 HOWDEN NORTH AMERICA 0.75 3600 60 3
F12
F13 RELIANCE ELETRIC 0.75 3450 60 3
F14 HOWDEN NORTH AMERICA 0.33 3600 60 3
F15 HOWDEN NORTH AMERICA 1 3600 60 3
F16 RELIANCE ELETRIC 0.75 3450 60 3
F20 RELIANCE ELETRIC 0.2 1725 60 1
F21 DELTA "T" SYSTEMS 1 60 3
F24 NO PLATE
F26 DAYTON 0.25 1140 60 1
F27 HOWDEN AIRDYNAMICS
F28 RELIANCE ELETRIC 0.2 1725 60 1
F29 HOWDEN BUFFALO 1 3600 60 3
F30 HOWDEN AIRDYNAMICS
4.1 Definition of superstructure. For the purposes of this item, superstructure surfaces are defined as vertical and horizontal surfaces from the main deck level up, excluding decks, as shown in sketch provided below. These surfaces include but are not limited to the following: all handrails and stanchions, including those on forecastle and fantail; bulkheads, doors, underside of overhangs and overheads, inboard surfaces of the bulwark, ladders, piping, stuffing tubes, structural tees, angles, standoffs, brackets and gussets. The six-inch dado where the superstructure joins the deck is not included in the definition of superstructure; it is normally preserved with the deck surfaces.
Answer: The preservation of the mast and stacks are not included in this work item.
Question 5: The following References listed in paragraphs 2 and 3.2 have not been received:
• Coast Guard Drawing 225-WLB-640-003, Rev E, Berthing Messing & Cntrl Services, A&D, Hull Blocks 940, 950 & 970
• Coast Guard Drawing 225-WLB-640-002, Rev E, Furniture Schedule
• Coast Guard Drawing 225-WLB-640-0021
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225-WLB-640-003, Rev E, Berthing, Messing & Cntrl Spaces, A&D, Hull Blocks 940, 950 & 970 Will provide Coast Guard Drawing 225-WLB-640-002, Rev E, and Furniture Schedule Coast Guard Drawing 225-WLB-640-0021 is a typo and is referring to 640-002. Change will be made in Rev-1.
Question 6: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Technical Publication TP 10512, Section 573, 23 October 2019
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Technical Publication (TP) 10512, SWBS 573, Oct 2019, BUOY HANDLING
CRANE – MODEL EB600-60-40
Question 7: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Coast Guard Drawing 225 WLB 256-011, Rev L MMA Seawater Cooling System Diagram
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225 WLB 256-001, Rev U, Seawater Cooling System Diagram Will provide Coast Guard Drawing 225 WLB 256-017, Rev -, MMA Seawater Cooling System Diagram
Question 8: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Coast Guard Drawing 225-WLB 180-010, Rev E; FOUNDATION - GENERATORS
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225B-WLB 180-010, Rev H, GENERATOR FOUNDATIONS
Question 9: The following References listed in paragraph 2 have not been received:
• Coast Guard Drawing 225B WLB 262-001, Rev K, Lube Oil System Diagram
• Coast Guard Drawing 225B WLB 262-005, Rev E, Lube Oil System A/D – Hull Blocks 910, 930, 940, 950 & 970
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225B WLB 262-001, Rev K, Lube Oil System Diagram Will provide Coast Guard Drawing 225B WLB 262-005, Rev K, Lube Oil System A/D Hull Blks 910, 930, 940, 950 & 970
Question 10: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Coast Guard Drawing 225B WLB 556-005, Rev D, Aft Hydraulic System A/D, Fr 66 Aft, Block 950, 970
Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225B WLB 556-005, Rev D, Aft Hydraulic System A/D, Fr 66 Aft, Block 950, 970
Question 11: In lieu of supplying a berthing facility, can the 4 male and 4 female crew members be housed in nearby hotels?
Answer: Duty section berthing services will not need to be provided by KTR. Correction will be made in Rev-1.
Question 12: Please provide the number of small boats that will need storage and the size of each boat to determine cradle fabrication.
Answer: CGC KUKUI will need a storage location for their two small boats. Trailers for the boats will be brought by the cutter.
Question 13: Section 3.3.1 calls for office space. Please provide the number of offices, required square feet of office space for each office, and if furniture is required.
Answer: Refer to requirements located in SFLC Standard Spec 8635 Temporary Services, 3.3.1 Office Space.
Question 14: The contractor has attempted to contact the POC for a ship check to be completed by or on 10 January 2022. There was no response via email and the phone number listed in the solicitation for POC Brandon Erier contains too many digits to be a valid phone number.
The contractor requests Ship Check completion date be extended from 16 January 2022 to 19 January 2022. The contractor requests revised contact information in order to schedule Ship Check.
The contractor requests extension to Bidders Question deadline from 17 January 2022, at 1:00 PM EST to 21 January 2022, at 1:00 PM EST to allow time to submit questions from the ship check.
The contractor requests the Quotation Due Date be extended from 24 January 2022, 10:00 AM EST to 1 February 2022, 10:00 AM EST to allow time to incorporate answers to questions from the ship check.
Answers: This is the correct contact information: CWO Brandon Erler (Brandon.L.Erler@uscg.mil) Phone # (907) 691-4436.
CGC KUKUI will be unavailable for ship checks at homeport from 13 – 21 January 2022, but will be at USCG Base Ketchikan from 17 – 18 January 2022 and available for ship checks then.
mailto:Brandon.L.Erler@uscg.mil
Solicitation has been revised per the following, Request for Clarification close date is 21 January 2022, at 1:00 PM EST and Quotation Due Date is extended to 31 January 2022 at 10:00 AM EST
Question 15: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Coast Guard Drawing 225 WLB 568-001, Rev D, Bow Thruster Arrangement and Detail Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225 WLB 568-001, Rev D, Bow Thruster Arrangement and Detail
Question 16: The following Reference listed in paragraph 2 has not been received:
• Coast Guard Drawing 225 WLB 601-001, Rev V, General Arrangement Inboard & Outboard Profiles Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225 WLB 601-001, Rev AC, General Arrangement Inboard and Outboard Profiles
Question 17: Paragraph 3.6.1 states that the following reference is to be used for guidance:
• Coast Guard Drawing 225-WLB 561-001 This reference has not been received. Please provide.
Answer: Will provide Coast Guard Drawing 225 WLB 561-001, Rev E, Steering Gear Hydraulic Diagram
Question 18: Task #1 on the Commissary Hoist refers to section 3.2.1 from SFLC Std Spec 5000. The final paragraph of SFLC Std Spec 5000 section 3.2.1 calls for a sheave assembly inspection using Coast Guard Drawing FL-1702-11 as a guide. This drawing was not included in the references we have received so far.
Please provide reference FL-1702-11.
Will provide Coast Guard Drawing FL 1702-011, Rev -, Inspection of Sheaves.
| SF30-16c 1.pdf |
| Amendment 0001.pdf |
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: 00001 |
| Code[0]: |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: Patrick Brown - SFLC IBCT Team Lead |
| Description[0]: USCG KUKUI DS FY 22 |
Amendment 00001 to answer Request for Clarification (RFC) questions, extend the RFC close date, extend Solicitation close date. Revised Combined Synopsis/Solicitation and Specification Rev-1 dated 14 January 2022.
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: |
| IssuedBy[0]: USCG SURFACE FORCES LOGISTICS CENTER |
300 East Main Street, Suite 600 Norfolk, VA 23510
| NameandAddress[0]: | |
| AdministeredBy[0]: | |
| ContractIDCode[0]: | |
| ReqNumber[0]: | |
| AmendmentNo[1]: 70Z08522QP4505400 | |
| ModificationNo[0]: | |
| ProjectNo[0]: | |
| Page[0]: 1 | |
| Pages[0]: 5 | |
| EffectiveDate[0]: 19 Jan 2022 | |
| Dated9B[0]: 29 Dec 2021 | |
| Dated10B[0]: | |
| CheckBox9[0]: 1 | |
| CheckBox10[0]: Off | |
| CheckBox11[0]: 1 | |
| CheckBox13A[0]: Off | |
| CheckBox13B[0]: Off | |
| CheckBox13C[0]: Off | |
| CheckBox13D[0]: Off | |
| IsNot[0]: Off | |
| Is[0]: Off | |
| Extended[0]: 1 | |
| NotExtended[0]: Off | |
| 2022-01-19T10:28:12-0500 | |
| BROWN.PATRICK.D.1044463306 |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: 19 Jan 22 |
| Copies[0]: 1 |
| CopiesReturned[0]: |
File details come from the government source that posted it. Updated .