RFQ 70Z02325Q92200029 Tunisia VBSS Questions-Answers.pdf

PDF 12 KB Posted

Attached to
FMS Tunisia Visit, Board, and Seizure (VBSS) Equipment
Solicitation number
70Z02325Q92200029
Issued by

About this file

The document is a Standard Form 30 Amendment of Solicitation containing Questions and Answers for Request for Quotation (RFQ) 70Z02325Q92200029 for FMS Tunisia Visit, Board, and Seizure (VBSS) Equipment. The Q&A addresses three key clarifications: (1) the Berry amendment does not apply to this solicitation, (2) shipping containers must meet specific requirements outlined in Attachment I Statement of Work (SAMM § C7 Chapter 7), and (3) only SAPI plates are acceptable for Item 16, with ESAPI plates not being an alternative. The RFQ is issued by the U.S. Coast Guard for a single firm-fixed price purchase order of VBSS equipment supporting the Foreign Military Sales program for Tunisia, with a total small business set-aside and a NAICS code of 339999 with a small business size standard of 550 employees.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Standard Form 30

Amendment of Solicitation / Modification of Contract Continuation Page 2 of 2

RFQ 70Z02325Q92200029

FMS Tunisia VBSS

Questions and Answers

Date: 7/30/2025

Question # Solicitation Location Question

Question #1 Attachment II Price

Schedule

Will the Berry amendment apply to this solicitation?

Answer #1 No, the Berry amendment does NOT apply to this solicitation.

Question #2 Attachment II Price

Schedule

Are there any handling requirements for the requested shipping container?

Answer #2 The container must meet the requirements listed in Attachment I Statement of

Work § 5.2 ( SAMM § C7 Specifically C7.8.1 Chapter 7 | Defense Security

Cooperation Agency_

Question #3 Attachment II Price

Schedule, Item 16

Will the customer accept ESAPI plates as an alternative to SAPI plates?

Answer #3 No, the required plate listed in Item #16 is SAPI; ESAPI plates are not acceptable.

https://samm.dsca.mil/chapter/chapter-7#C7.8.

https://samm.dsca.mil/chapter/chapter-7#C7.8.

File details come from the government source that posted it. Updated .