36C77619Q0148-00001000.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Attached to
- AONL Nurse Manager Institute (NMI) Training
- Solicitation number
- 36C77619Q0148
About this file
36C77619Q0148 00001 36C77619Q0148 00001.docx
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C77619Q0148-000.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 00001 07-01-2019
NONE
00776 Department of Veterans Affairs Program Contracting Activity Central 6150 Oak Tree Blvd, Suite 300 Independence
OH
44131 00776 Department of Veterans Affairs Department of Veterans Affairs 6150 Oak Tree Blvd, Suite 300 Independence
OH
44131 To all Offerors/Bidders
36C77619Q0148 07-01-2019
X
X zero
See Continuation Page
Kymberly Morgan Contracting Officer
CONTINUATION PAGE
The purpose of then amendment is to accomplish the following:
· Respond to the vendor questions and clarifications below submitted in response to this RFI.
| Question 1: | Proposed dates of the training? |
| Answer 1: | The period of performance shall be for three days beginning August 20, 2019 and ending on August 22, 2019. |
| Question 2: | Proposed location of the training? |
| Answer 2: | The event will be held in Phoenix, Arizona. |
| Question 3: | Proposed number of participants? |
| Answer 3: | Event Estimates 127 participants. |
| Question 4: | Does the three-day training consist of three, eight-hour days? (Deliverable a.) |
| Answer 4: | Yes |
| Question 5: | Is this course already accredited for the 17.5 Continuing Education Credits (CEC) by the AONL, since the curriculum is provided by the AONE? (Deliverable b.) |
| Answer 5: | Yes, AONL is AONE, they recently changed their name. |
| Question 6: | Because the curriculum is AONE provided, is the trainer expected to teach the VA participants how to access the electronic training resources and 180-degree assessment reports? (Deliverables c. and d.) |
| Answer 6: | Yes |
| Question 7: | Is there a maximum amount of information a Contractor may provide to provide unambiguous evidence of qualifications? |
| Answer 7: | No |
| Question 8: | Are all of the Agena/Curriculum topics taught face-to-face, or are some taken online? |
| Answer 8: | All are taught face-to-face with some of the curriculum activities provided through online simulations and assessments to be taken during the three-day training |
| Question 9: | I wondered if the VA was seeking a nurse manager to train or if an organizational development consultant with a doctoral degree could facilitate or curate the program? |
| Answer 9: | The VA is seeking a three-day training using the developed AONL curriculum for the Nurse Manager Institute training. |
| Question 10: | Also, does the VA have a curriculum or would the VA like to have the curriculum developed and customized for the VA? |
| Answer 10: | The training shall include all of the curriculum and deliverables identified in the notice which includes being able to issue 17.5 continuing nursing education credits to each VA attendee upon completion of the training. |
File details come from the government source that posted it.