amendment 36C25821Q0033 0002.pdf

PDF 203 KB Posted

Attached to
R703--Phoenix VA Medical Center Medical Coding Services (Amended)
Solicitation number
36C25821Q0033
Issued by

About this file

This document provides an amendment to a solicitation for medical coding services. The Department of Veterans Affairs is seeking proposals by January 4, 2021 to provide Health Information Management Service coding support for the Phoenix VA Healthcare System and associated community-based outpatient clinics. The solicitation involves two tasks requiring coding of professional encounters, including surgery, and external auditing. Proposers should submit pricing for all coding and auditing activities as a single lump sum price for each base and option year. An award is intended to be made in January 2021.

View the file

Other files

File Type Posted
36C25821Q0033 0001.pdf PDF
36C25821Q0033.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE 7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRAC T ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this am endment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, rema ins unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

0002 12-23-2020

None

Department of Veterans Affairs NCO22-Gilbert Network Contracting

777 E. Missouri, Suite 300 Phoenix AZ 85014

Department of Veterans Affairs NCO22-Gilbert Network Contracting

777 E. Missouri, Suite 300 Phoenix AZ 85014

To all Offerors/Bidders

36C25821Q0033

12-09-2020

X

X X extended to 01/04/2021 at 12:00pm PST

See solicitation amendment pages.

CONTINUATION PAGE

SF 30 Solicitation Amendment Page

Solicitation extended to 01/04/2021 at 12:00pm PST.

1. Can you clarify whether Price/Cost Schedule is included in the same document as the technical information, or should be sent as its own separate file?

ANSWER-send as separate file

2.The size standard states 30 million, can you help me understand if the $30 million is for 1 year or is it monthly?

ANSWER- 1 year

3. What is the average monthly volume of coding transactions to be expected?

ANSWER- average monthly volume can be expected of an estimated volume of 5000 coding transactions.

4. Task Two, page 17, section G, states if the sample size is not stated in the task order, the contractor will develop one and submit a proposal with a description for pre-approval. However, Task Two, Deliverables, page 18, section O states a “project plan with a description of sample size determination” and further in the Schedule of Deliverables, page 20, section 4.2.1, states a project plan and description of sample size determination is due with the proposal submission, yet Deliverable 3.1 states the project plan is due within ten (10) business days from the date of the award. Can the Government clarify, is a description of a sample size and project plan required with the proposal submission due on or before 23 December, or are these deliverables due post award and issuance of an actual task order?

ANSWER-No, the requirement has been stated of what is needed and wanted, so that be submitted within the proposal.

5. External Auditing for Professional encounters including surgery – in reference to “including surgery” does this include Operating Room (OR) surgeries or NON OR Procedures?

ANSWER-Include both

6. Section 5.0: Phoenix Healthcare System Requirements (PVAHCS) provides a description of requirements for Two Tasks and Section 5.1: Phoenix Healthcare System Requirements (PVAHCS) provides a description of requirements for three tasks. Which set of requirements should we respond to for the proposal?

ANSWER- USE 5.O TWO TASKS

7. Is it the government’s intention to have only one lump sum price for all coding and auditing activities per each base and option year?

ANSWER-Yes

8. Can the government provide the date they intend to make an award?

ANSWER- Jan 2021

10. Is a Project Plan required for Task 2 at the time of proposal submission?

ANSWER-Yes

11. How many inpatient units/beds are assigned to the facility concerned for this solicitation?

ANSWER-the numbers change daily due to Covid 19

12. Is there a critical care unit, and how many units/beds are in this critical care unit?

ANSWER-yes, there is a critical care unit some of the wards have been changed to critical care.

13. What is the ratio of inpatient units/beds compared with the units/beds of the critical care unit?

ANSWER-17 for sure vs 21 critical this changed due to Covid

14. How many beds are in the Emergency Room?

ANSWER-39

15. One of the quantity lines request 9 units, is this referencing personnel?

ANSWER- Yes, this is referencing to personnel.

2020-12-23T13:46:23-0700
Jeremy J. Parker 624395

File details come from the government source that posted it. Updated .