36C25024Q0275 0001.pdf

PDF 156 KB Posted

Attached to
DG11--Guest Wi-Fi Contract (Ann Arbor)
Solicitation number
36C25024Q0275
Issued by

About this file

This document is an amendment to a solicitation for a contract for Guest WiFi Services at the Department of Veterans Affairs Ann Arbor Healthcare System.

The key details are:

  • The solicitation number is 36C25024Q0275.
  • The deadline for submitting quotes has been extended to 4:00 PM EST on May 14, 2024.
  • The amendment provides answers to questions about the current ISP services, equipment, and cabling at the main VA facility and outpatient clinics. The VA does not currently hold the ISP contracts, but the required bandwidth and concurrent user estimates are provided. The VA is responsible for cabling between network equipment, while the contractor is responsible for troubleshooting and replacing failed equipment. The network equipment was refreshed in 2020.
  • Floor plans will be provided upon contract award due to recent construction.

View the file

Other files

File Type Posted
S02- Quality Assurance Surveillance Plan.pdf PDF
S02- Wage Determination 2015-4833 rev 24.pdf PDF
S02- 36C25024Q0275 pre-sol description.docx DOCX document
S02- 36C25024Q0275 final.pdf PDF
36C25024Q0275.docx DOCX document
36C25024Q0275_1.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE 7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

1 4

36C250

Department of Veterans Affairs Ann Arbor Healthcare System Network Contracting Office 10 2215 Fuller Road Ann Arbor MI 48105

Y

Department of Veterans Affairs Ann Arbor Healthcare System Network Contracting Office 10 2215 Fuller Road Ann Arbor MI 48105

To all Offerors/Bidders

36C25024Q0275

04-29-2024

X

X X

4:00 PM EST, May 14, 2024

X 1

The purpose of this amendment to the solicitation is for the following:

1. The time and date for quotes due is extended to 4:00 PM EST, May 14, 2024.

2. Provide answer to questions submitted to the contracting officer. See continuation page.

Christopher D. Gundy Contracting Officer

36C25024Q0275 Page 2 of 4

Question 1: Are there multiple buildings as part of the VA Ann Arbor site?

Answer 1: Yes, there are eight buildings at the VA Ann Arbor Main site as well as five CBOC/outpatient clinics.

Question 2: Does the VA currently hold the contracts for ISP service at all locations, and is the intent that the VA will continue to maintain these contracts?

Answer 2: The VA does not hold the contract for ISP services at these locations. The ISP services were covered within the previous guest WiFi contract.

Question 3: If the VA does not hold the ISP contracts, can you provide service specifications for each location.

Answer 3: Ann Arbor main facility – Comcast 500Mbps down/ 50Mbps up

Flint CBOC – Comcast 150Mbps down/ 20Mbps up

Jackson CBOC – Comcast 150Mbps down/ 20Mbps up

Toledo CBOC – Buckeye 200 Mbps down/ 5Mbps up

Packard Rd – Comcast 150 Mbps down/ 20Mbps up

Greed Rd Sleep/Derm – Comcast 150 Mbps down/ 20Mbps up

Question 4: Is the current hardware under any type of service/warranty contract? If so who holds these contracts?

Answer 4: The hardware isn’t currently under any warranty.

Question 5: If there is no service/warranty contracts, if equipment fails is the expectation that it will be replaced and not repaired?

Answer 5: Under our current guest WiFi contract, the services of troubleshooting and replacing defective hardware is provided by the contractor. However, the cost of new equipment is not

36C25024Q0275 Page 3 of 4 covered. If a piece of equipment fails and a new one is needed, a quote is provided from the contractor, the VA buys the equipment (if it is deemed needed by the COR), and the contractor then installs the equipment. This type of service will also be expected in this contract.

Question 6: If equipment needs to be replaced, how will the VA reimburse for the equipment?

Answer 6: If a piece of equipment fails and a new one is needed, a quote is to be provided from the contractor to the COR. The COR will determine if it is needed and if it is, will then put in the request to purchase the equipment, and the contractor then installs the equipment. The contractor must wait until the purchase is made before any new equipment is installed or old equipment replaced.

Question 7: Can current Floor plans be provided?

Answer 7: Floor plans can be provided, however due to construction projects that have occurred/are currently happening at the facility, they cannot be deemed completely accurate.

Detailed plans will be provided upon award. Below link is to interactive map and general floor plan for Ann Arbor VA Medical center.

https://v2.interactive.medmaps.com/site/annarborva

Question 8: What is the current cabling (Cat5 / Cat5E / Cat6)?

Answer 8: Cat6 cabling (pink only)

Question 9: If cabling repairs/replacements are needed who is responsible for the work?

Answer 9: The VA will be responsible for all cabling between switches, AP’s, and routers at all locations. This does not include the cabling from the road to the routers that is provided/managed by the ISP’s.

Question 10: When was the last technical refresh done of the VGIA network?

https://v2.interactive.medmaps.com/site/annarborva

36C25024Q0275 Page 4 of 4

Answer 10: All equipment was provided and installed in 2020 including cat6 cabling.

Question 11: What is the ISP bandwidth required at each location (down and up)?

Answer 11: The VA requirement is that users should be achieving speeds of 5mbps up/down during our high traffic times. This is estimated at 1,500 concurrent users at the Ann Arbor Main Campus, 500 concurrent users at the Toledo CBOC, and 250 concurrent users at all other CBOC locations.

File details come from the government source that posted it. Updated .