36C25023B0034 0001 Amendment.docx
DOCX document 96 KB Posted
- Solicitation number
- 36C25023B0034
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
610-23-515
Department of Veterans Affairs Columbus Chalmers P. Wylie Ambulatory Care Center 420 North James Road Columbus OH 43219-1834
Department of Veterans Affairs Columbus Chalmers P. Wylie Outpatient Clinic 420 North James Road Columbus OH 43219-1834 To all Offerors/Bidders
36C25023B0034 05-08-2023
X
The purpose of this amendment is to provide RFI responses and a copy of the Site Visit sign-in sheet.
All other Terms & Conditions remain unchanged.
Q&A RFI’s for Project# 610-23-515 Replace Roofs Buildings 32, 33 & 34
Q: 1.If we are to remove the Fascia in its entirety, are we to also remove the crown molding and the wood shake siding?
Answer: Yes, remove and replace all fascia, remove and replace crown molding as needed. If wood shake siding comes off during the work then it will need to be replaced and painted as well.
1a.If that is the case, to do this right the siding will need to be replaced in its entirety as well. Please clarify.
Answer: Only replace what siding is disturbed.
2.Upon tearing some of these fascia and soffits off we are under the understanding there is going to be some framing that will need to happen to reinstall. Nowhere in the SOW does it state we are to replace framing. How would you like us to proceed when it comes to framing?
Answer: If additional framing is required for structural support or due to rot then it will be treated as unforeseen conditions and addressed through RFI and modification if needed.
3.Is FAR 52.229-3 Federal, State, and Local Taxes applicable to this project?
Answers: Yes, as listed in the solicitation.
4. Do you have a preferred manufacturer of this product, or will you accept any one if it meets the above mentioned specs?
Answer: “Peel and Seal” is the brand name from MFM Building Products Corp, However, since this product is being Sole-Sourced as listed in the solicitation “Peel and Seal” is the “Only” acceptable product for use on this project.
5. On Drawings 22-104 M 6,7,8 of 8 Architectural callouts line #7 does the tuck pointing joints need to be 100% grind an pointed or just the loose joints on all of the Chimneys?
Answer: Replace “ALL” Tuck Points on all existing Chimney’s to the roof line and above the eave.
6. On Demo Drawings, there are random fascia, soffit, and Gutters pointed out to be removed and replaced. Do we assume that all fascia, soffits, and gutters or just the specific places pointed out on the Demo drawings, please clarify.
Answer: Yes, “All” fascia, soffit, gutters and down spouts are to be removed and replaced.
7. Are we to remove any and all lead based paint only on the affected areas that we will be performing work on, like the soffit area and the painted chimneys. Or does the VA want all affected areas on the entire exterior of the 3 houses.
Answer: Only in affected areas that work will be performed on.
8. I do not see the LBP report in the documents on Sam.gov ?
Answer: Lead Based Paint Report is listed starting on page 115 on the specifications document.
9. “THE CONTRACTOR SHALL INSTALL NEW 7/16" OSB DECKING WITH 30 LB. FELT PAPER UNDER NEW STONE COATED 50 YEAR STEEL SHINGLES.”
Are we going to lay over new 7/16" OSB over the complete current decking to its entirety or are we replacing bad decking in kind?
Answer: 610-23-515 Combined Drawings Page 3. Demo Call outs 1. Remove roofing to include shingles, flashing, underlay, decking, vents, and ridge cap in its entirety.
10. Can drawings be had that are to scale? They are needed for fascia and soffit repairs Answer: NIHCS doesn’t have a set of drawings to scale to share. All measurements are to be field verified.
See attached document: 610-23-515 Replace Roofs Buildings 32 33 34 Pre Bid Site visit.
File details come from the government source that posted it. Updated .