36C24922B0008 0002.pdf
PDF 180 KB Posted
- Solicitation number
- 36C24922B0008
About this file
This solicitation is for roof replacement services at the James H. Quillen VA Medical Center in Mountain Home, Tennessee. The contractor shall furnish all labor, materials, equipment, supervision, and other items necessary to replace the roof on Building 77. The project is set aside for SDVOSBs and has an estimated value over $150,000, requiring performance and payment bonds. The period of performance is 180 calendar days from NTP. The statement of work includes supervision, planning, site visits, deliveries, submittals, and project closeout. The contractor must adhere to all VA security, privacy, E-Verify, and records management requirements and policies.
View the file
Other files
Show all 19
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE 7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243
(Type or print) (Type or print)
(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code)
(If other than Item 6)
(Specify type of modification and authority)
(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
1 4
621-22-1-5082-0014
621-22-112
Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 9 (90C)
NCO 9
1639 Medical Center Parkway, Suite 400 Murfreesboro TN 37129
90C
Network Contracting Office 9 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (90C) 1639 Medical Center Parkway Suite 400 Murfreesboro TN 37129
To all Offerors/Bidders
36C24922B0008
12-30-2021
X x x
621-3620162-5082-854200-3220 23NRNR001
x 1
The purpose of this amendment is to answer the questions submitted and attach the attendance sheet from the January 1, 2022 site visit. Spec section 07 22 00 Roof and Deck Insulation has been revised and is attached.
Diana K. Grube Contracting Officer
Questions - Bldg. 77
Question 1 - Can the VA provide crane locations and allowable duration of usage for MTRL handling/ Demo?
Answer: Crane and location, if utilized by the contractor, shall be located as to not adversely affect the flow of traffic, create a safety hazard, or impact the continued operations of the facility. Means and methods of material transport including demo shall be developed by the contractor to comply with requirement above and coordinated with COR for execution. Limited closures shall be coordinated in advance with COR on a case-by-case basis.
Question 2 - Existing roof has multiple abandoned roof penetrations of existing curbs and other MEP. Are these items to remain and be re-flashed/ covered with break metal? Or are abandoned roof penetrations to be complete demo and roof repaired? If complete demo is required, please provide all available electrical/control drawings for reference.
Answer: These items have been brought to our attention and additional guidance will be provided by amendment to this solicitation.
Question 3 - Does the VA want walk-pads? If so, please clarify quantity and location on drawing.
Answer: This item has been brought to our attention and will be address with an amendment to the solicitation if necessary.
Question 4 - Spec 072200 calls for self-adhere vapor barrier but then says to hot mop to deck two plies asphalt. For EPDM roofs, manufacturer has a recommended self-adhere vapor barrier which is standard for the system and not a hot mop asphalt. Is the self-adhere the option the VA desires?
Answer: Revised specification section will be provided by amendment to the solicitation.
Question 5 - Is existing lighting protection to be removed, reinstalled, and recertified?
Answer: Yes.
Question 6 - According to the plans, there are several abandoned curbs. Are these to be removed and the decking repaired if needed? Reference- Drawing # X-1?
Answer: See response to Question 2 above.
Question 7 - Can we have photos or a statement of the findings in the core sample? No Reference, it was mentioned at the site visit a core sample was taken.
Answer: Will be provided as amendment to solicitation.
Question 8 - Does the lightning protection have to be installed and tested by a certified firm?
Reference Spec 260511-2/ 1.6
Answer: Yes. Reference paragraph’s 1.3, 1.4 and 1.14 of said specification section.
Question 9 - The drawings are very hard to read, especially the details. Can the government confirm the slope is in the deck and not the ISO? Reference the drawings Sheet X-1?
Answer: Drawings reference Attachment “B” sheet 5 of 8 (sheet 77-S3) illustrates the slope of the structural roof members showing that the metal roof deck is sloped.
Question 10 – Our lightening protection contractor has some concerns regarding the existing system and building height. The existing system is considered a class I system and is rated for buildings 75’ in height or less. We would like for the government to confirm the building height and if it is over 75’ it will need to be upgraded to a class II system by todays standards.
Answer: Building is not over 75’.
See attached document: Header - List of Attachments.
See attached document: PN621-22-112_072200 Roof and Deck Insulation 01-18-2022.
See attached document: Pre-Bid Sign-In Sheet 01-12-22.
File details come from the government source that posted it. Updated .