36C24918Q9551-0004000.docx
DOCX document 24 KB Posted
- Solicitation number
- 36C24918Q9551
About this file
36C24918Q9551 0004 36C24918Q9551 0004.docx
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C24919C0016-000.docx | DOCX document | |
| 36C24918Q9551-0003000.docx | DOCX document | |
| 36C24918Q9551-0002000.docx | DOCX document | |
| 36C24918Q9551-0002001.pdf | ||
| 36C24918Q9551-0001000.docx | DOCX document | |
| 36C24918Q9551-001.docx | DOCX document | |
| 36C24918Q9551-002.pdf | ||
| 36C24918Q9551-000.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2.
AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE
OF PAGES
10A. MODIFICATION OF
CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV.
11/2016) is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:
Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITE M 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES
SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR
43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes r eference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS
ENTERED INTO
PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
BY
Contractor
16C. DATE SIGNED
14.
DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME
AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS
OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 08-23-2018 614-19-1-5069-0014 None 90C Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 9 1639 Medical Center Parkway Suite 400 Murfreesboro TN 37129 90C Department of Veterans Affairs Network Contracting Office - 9 1639 Medical Center Parkway Suite 400 Murfreesboro TN 37129 To all Offerors/Bidders
36C24918Q9551 08-07-2018
X X X 614-3690162-5069-854100-2580 010055590 The purpose of this amendment is to provide Government answers to Industry questions.
Craig S. Ziegemeier
CONTINUATION PAGE
Question #1:
a. How will existing fire alarm troubles be handled?
b. Will the awarded contractor be able to provide quotes for those repairs?
Answer #1:
a. There are currently no known existing troubles on the Fire Alarm system. However, the contractor who gets the contract will accept the system as is. The VA works hard to keep the system trouble free.
b. No, in accordance paragraph 2.a. of the Statement of Work (SOW), any repairs and associated costs are part of this contract and covered by the contractor at no additional cost to the VA.
Question #2: Will the awarded contractor be able to perform an initial assessment of the fire alarm/sprinkler systems to identify any pre-existing issues? Such as bad control valves, leaking packing, pump problems, smoke detectors too close to vents, etc…
Answer #2: The awarded contractor can perform any assessment they deem necessary, however the assessment and any repair(s) will be included in the cost of the contract. In accordance with paragraph 2.a. “This is a full parts, labor, preventative maintenance, repair, monitoring, breakdown maintenance, breakdown repair, software upgrade and maintenance, testing agreement for the Notifier Fire Alarm and wet/dry sprinkler systems located at VA Medical Center Memphis TN 38104.”
Question #3: In section 9. Response Time it states tech to be onsite within 1 hour during normal hours. Can this be changed to 2 hour response during normal hours? It is very difficult to have a tech leave a project he may be working and get the tech to the site
Answer #3: The response time will remain as stated in the SOW.
Question #4: Is the contractor responsible for replacing control valves, check valves that are found to be faulty during the inspection?
Answer #4: Yes, all repair cost is included in the contract.
Question #5: Will testing of elevator recall and shunt trip be performed after normal hours in order to minimize impact to the facility?
Answer #5: The recalls, and shunt trips are part of the annual testing, and can be done during normal working hours.
Question #6: Will testing of audio/visual and door holders be performed after normal hours in order to minimize impact to the facility?
Answer #6: All testing can be done during normal working hours.
Question #7: Will the VA be responsible for coordinating with VA Elevator contractor elevator recall and shunt trip testing?
Answer #7: Yes, the VA will coordinate.
Question #8: Is fire alarm monitoring included under this contract? If so how many primary accounts and how many subaccounts?
Answer #8: Yes, monitoring is included in the contract, there are two accounts.
Question #9: When are the 5yr automatic standpipe flow test due? Should this be included in our price?
Answer #9: Next year, and yes include in your pricing.
Question #10: When are the 5yr internal inspections due? Should this be included in our price?
Answer #10: Next year, yes include in your pricing.
Question #11: Are the onsite critical parts inventory the property of the contractor? It seems that the parts are just being stored at the VA to facilitate servicing the fire systems.
Answer #11: Yes, you are correct.
File details come from the government source that posted it.