36C24821Q0002 0001.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
S207--FY21: CBOC Pest Control Questions and Answers
Solicitation number
36C24821Q0002
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
36C24821Q0002_1.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Contract Opportunity Amendment to a Previous Combined Solicitation

PRODUCT SERVICE CODE

SUBJECT

CONTRACTING OFFICE'S

ZIP-CODE

SOLICITATION NUMBER

BASE NOTICE TYPE

RESPONSE DATE/TIME/ZONE

ARCHIVE

DAYS AFTER THE RESPONSE DATE

RECOVERY ACT FUNDS

SET-ASIDE

NAICS CODE

CONTRACTING OFFICE

ADDRESS

POINT OF CONTACT

(POC Information Automatically Filled from User Profile Unless Entered)

DESCRIPTION

See Attachment

AGENCY'S URL

URL DESCRIPTION

AGENCY CONTACT'S EMAIL

ADDRESS

EMAIL DESCRIPTION

ADDRESS

POSTAL CODE

COUNTRY

ADDITIONAL INFORMATION

GENERAL INFORMATION

PLACE OF PERFORMANCE

* = Required Field Contract Opportunity Amendment to a Previous Combined Solicitation S207 FY21: CBOC Pest Control Questions and Answers 33744 36C24821Q0002 09-10-2020

3:00 PM

EASTERN TIME, NEW YORK, USA

N

SDVOSBC

561710 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 8 (NCO 8) Room 315, Bldg. 2 10,000 Bay Pines Blvd Bay Pines FL 33744 John Hamilton john.hamilton2@va.gov 727-399-3316 Multiple Sites

33744

US

john.hamilton2@va.gov Contracting Officer VENDOR QUESTIONS & ANSWERS (Q&As) Services: CBOC Pest Control

The following questions were asked of the Government relating to the subject requirement which are hereby posted and responded to.

Q&As:

(1) Question:What was the previous awarded Solicitation Number, Date awarded, award number and awarded value?
Answer:Sol # VA248-15-Q-1780, Award #VA248-16-C-0008, Awarded value - $67,014.70

(2) What are the expected totals man hours each month to provide the pest services to all areas?

Answer:Contractor will need to make the determination on how many total man hours will be needed based on the Square Footage stated for each Location in each Line Items of the solicitation.
(3) Question:How many after hours service requests have there been in the past 12 months?
Answer:None
(4) Question:How many bed bug service requests have there been in the past 12 months?
Answer:5

(5) Question: How is the current pest control contractor?

Answer: Ensync Diversified Management Services

(6) Has any of the scope of service changed from this Solicitation compared to that of the last awarded contract?

Answer: Yes, Bedbugs is now part of the scope of work and added due to Covid 19 outbreak, contractors must have and wear proper personal protective equipment when providing the service at each location.

(7) Question: Has this contract been considered for Service Disabled Veteran Owned Small Business?

Answer: This is a Total Set-Aside for SDVOSB.

(8) Question: Would the government please advise if emergency call orders are to be provided at no additional cost to the government?

Answer: No additional cost for emergency calls.

(9) Question: Would the government please advise what the response time is for emergency call orders?

Answer: Contractor will have 4 Hours to respond to an emergency call.

(10) Question: Would the government please advise if licensing requirements can be satisfied/met via subcontractors?

Answer: The Primary Contractor will be responsible to provide their licensing requirements and all information required as stated in solicitation to be consider responsive to the Contracting Officer by the closing date and time. The Contractor that is awarded the contract is responsible to complete all the work in accordance with the Statement of Work, not the Sub-contractor.

File details come from the government source that posted it. Updated .