36C24122R0104 0001.docx

DOCX document 21 KB Posted

Attached to
R602--RFP Services For CBOC Courier Services (5YR BPA 10/1/22 - 9/30/27)
Solicitation number
36C24122R0104
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Past Performance Questionnaire.pdf PDF
36C24122R0104 0004.docx DOCX document
P07 Wages - 2015-4009 - Lincoln.pdf PDF
Attachment A.docx DOCX document
Copy of 36C24122R0104 LineItems.xlsx XLSX spreadsheet
P07 Wages - 2015-4001 - Bangor.pdf PDF
P07 Wages - 2015-4007 - Caluis-Caribou-Houlton.pdf PDF
P07 Wages - 2015-4003 - Lewiston-Auburn.pdf PDF
36C24122R0104 0003.docx DOCX document
P07 Wages - 2015-4005 - Portland.pdf PDF
36C24122R0104 0002.docx DOCX document
Wage Determination-Maine.pdf PDF
36C24122R0104.docx DOCX document
QASP-CBOC Courier.pdf PDF
Attachment C RFP Price and Cost Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Energy Information Administration Fuel Index Prices.pdf PDF
Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

402-101SC

Department of Veterans Affairs VAMC Manchester 718 Smyth Road Manchester

NH

03104 Department of Veterans Affairs VAMC Manchester 718 Smyth Road Manchester

NH

03104 To all Offerors/Bidders

36C24122R0104 06-03-2022

X X X

N/A for RFP The purpose of the Amendment is to provide Answers to Questions Vendors submitted.

Please see the answers on Page 2 - 4 of the Amendment.

Request for Proposals must be submitted NLT 30 June 2022 by 1630PM Eastern Standard Time.

Questions and Answers from RFP Solicitation No.: 36C24122R0104 - Togus Maine VAMC

1. Who is the current company providing courier service for the listed stops?

ANS: Crosstown Courier

2. What was the total value of final option year of the expiring contract?

ANS: Final Year: 4/1/21 – 3/31/22 | Order # 36C24121N0481 - Total Value: $346,183.50. A six-month Ext 4/1/22 – 9/30/22 | Order # 36C24122N0439 – Total Value: $163,640.00.

3. What optimal type of vehicle needed to transport the shipping containers, passenger vehicles, mini vans, SUV, etc.?

ANS: Vehicles must be adequate to carry the specified containers throughout the SOW. The vendor is responsible for determining the type of vehicle needed to transport based on the Statement of Work.

4. Does the VA provide all totes, bags, transport containers and other packing supplies needed to transport items other than laboratory specimens?

ANS: Yes, see page 8 (1) and page 12(j).

5. Will all totes, bags, transport containers and coolers be packed and locked by VA personnel prior to pick up?

ANS: Please refer to page 13, number 2 (o).

6. Will the VA provide dry ice when needed?

ANS: Please refer to Page 9 of the RFP where it states: Coolers and ice packs when required will be provided by the government. Loaded coolers are estimated to weigh +/-10 lbs.

7. Some of the Matrixes only have a specific pick-up/drop-off time which I assume is the earliest the courier can pick up but how late can the pick-up drop-off?

ANS: The times indicated in the Matrixes starting on Page 15 -19 of the RFP are the required times for this contract.

8. How soon will the contract be awarded since offers are due June 30 and the start date is October 1?

ANS: We anticipate awarding the contract by the beginning of September for a October 1, 2022 start date.

9. What are the approximate number of trips/approximate yearly total for all on-call trips between all facilities (STAT runs)?

ANS: Please refer to Column H of Attachment C – Price and Cost Schedule for Estimated Trips per year. There are no STAT runs.

10. What is required for the Price Quote portion of this proposal? Should we complete the Price Schedule plus Price Spreadsheet provided?

ANS: Complete Attachment C Cost and Price Spreadsheet. Fill in Column G and it will populate Colum I and the Price and period of performance table. Use the corresponding Matrixes starting on Page 15-19 of the RFP for each Trip for your calculation.

11. Will you be accepting Technical Proposals for this RFQ?

ANS: Yes and Please refer to E.9 52.212-2 Evaluation-Commercial Products and Commercial Services.

· Past Performance based on submission of 3 References.

· Technical Evaluation based on Past Performance.

· Price and other factors: Past Performance and Quality of Services provided.

· Provide a copy of Quality Assurance Surveillance Plan with submission.

12. Do you accept CPARS evaluations as additional Past Performance Information?

ANS: Yes.

13. Regarding specific employees’ information: It is common practice for small businesses that the drivers, cars and other equipment used for a contract are not sourced until after an award has been made, for cost effectiveness and to reduce loss. However, we will be forwarding our standard Training Certificates-Procedures for your reference, is this information acceptable?

ANS: Yes.

File details come from the government source that posted it. Updated .