36C10A23Q0193_2.docx
DOCX document 100 KB Posted
- Solicitation number
- 36C10A23Q0193
About this file
This document is a modification to a previous notice for an Request for Information (RFI) for an Indefinite Delivery Indefinite Quantity (IDIQ) contract to provide kiosks that are compliant with Section 508 of the Rehabilitation Act.
The Department of Veterans Affairs Technology Acquisition Center is seeking information to establish an IDIQ contract vehicle to obtain kiosks for the National Cemetery Administration. Responses are due by August 29, 2023 at 3:00 PM Eastern Time. The RFI includes questions and answers to clarify requirements such as the logistical process for shipping and installation, required display sizes and orientations, and graphics needs. Kiosks must meet ADA and Section 508 accessibility standards.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C10A23Q0193_8.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_7.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_6.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_5.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_4.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_3.docx | DOCX document | |
| 36C10A23Q0193_1.docx | DOCX document | |
| ADA_508 Kiosk RFI 8.15.23.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Modification to a Previous Notice Modification to a Previous Notice
| SUBJECT* |
| RFI - Kiosk IDIQ Recomplete (508 Compliant) |
GENERAL INFORMATION
| CONTRACTING OFFICE’S ZIP CODE* |
| 07724 |
| SOLICITATION NUMBER* |
| 36C10A23Q0193 |
| BASE NOTICE TYPE |
| R |
| RESPONSE DATE/TIME/ZONE |
| 08-29-2023 3:00 PM EASTERN TIME, NEW YORK, USA |
| ARCHIVE |
| 60 DAYS AFTER THE RESPONSE DATE |
| RECOVERY ACT FUNDS |
| N |
SET-ASIDE
| PRODUCT SERVICE CODE* |
| 7E20 |
| NAICS CODE* |
| 541519 |
| CONTRACTING OFFICE ADDRESS |
| Department of Veterans Affairs |
Technology Acquisition Center
23 Christopher Way Eatontown NJ 07724
POINT OF CONTACT*
Contracting Officer
LORI L. WALKER
Lori.Walker1@va.gov 512-981-4134
PLACE OF PERFORMANCE
ADDRESS
POSTAL CODE
COUNTRY
ADDITIONAL INFORMATION
AGENCY’S URL
URL DESCRIPTION
AGENCY CONTACT’S EMAIL ADDRESS
EMAIL DESCRIPTION
DESCRIPTION
REQUEST FOR INFORMATION
36C10A23Q0193
Amendment 0001
Asset, Equipment, Inventory, and Management Solution
QUESTIONS AND ANSWERS:
Question #1: Is the VA/NCA also looking for a Digital Signage Software as part of the solution now or in the future? Should we include these capabilities in our reply?
Answer #1: No, this is not planned for NCA in the future. This project will also be used to increase kiosk 508/ADA compliance and accessibility for Veterans, family members, and other visitors.
Question #2: Will there be a requirement now or into the future to provide a single interface that brings together the MBMS (for display such as we are doing for Arlington National Cemetery), Provides a Portal/Entryway to the Veterans Legacy Memorial, a replacement for BOSS-E, NGL and other functionality.
Answer #2: Yes, there may be a future requirement as NCA moves forward with implementing MBMS (to replace BOSS-E) and using this as a gateway into VLM, as well. This will also require changes to the NGL interface.
Question #3 / Answer #3: What is the logistical process for shipping and installation - generally?
· Shipping point to point or to a central, geographically located location(s)?
· All Kiosk items are shipped direct to the needed location for installation.
· What receiving facilities are available at shipping destinations (i.e. loading dock)?
· Most locations have a forklift on site. A lift gate may be required at some locations.
· Are pre-installation site visits permitted?
· Yes
· Can the kiosks be delivered and placed in storage until installation can be completed, or does installation need to be coordinated with the arrival of the kiosks?
· Kiosk can be stored at location for a short duration pending installation. Small sites would not have building space available for storage; if a cabinet is shipped it would be stored outdoors. Electronics can be stored inside.
Question #4: Is the thru-wall kiosk completely outdoors, or is part of it inside of a climate controlled, indoor area?
Answer #4: Part of the cabinet is inside a building that is climate controlled.
Question #5: What size paper and capacity is required for the thermal printer?
Answer #5: Current paper used is 8 ½” wide roll.
Question #6: Why is the indoor kiosk depth required to be 26” deep? Can it be thinner?
Answer #6: If all required equipment (Such as printer) can fit, yes.
Question #7: What size display is desired for both kiosks?
Answer #7: Display must meet ADA/ 508 requirements.
Question #8: Is portrait or landscape display orientation preferred?
Answer #8: No preference of orientation; must meet ADA/ 508 requirements.
Question #9: What color are the kiosks? Will graphics be needed (logo, messaging, etc.)
Answer #9: Currently no color, is a stainless-steel cabinet, view below. Message across top “Gravesite Locator”.
| *= Required Field |
| Modification to a Previous Notice |
Modification to a Previous Notice image1.png
File details come from the government source that posted it. Updated .