Amendment_1.pdf

PDF 52 KB Posted

Attached to
Data Verification Services for Brazil Federal contract opportunity
Solicitation number
20343119Q00003
Issued by
Department of the Treasury Bureau of the Fiscal Service

About this file

Amendment 1 - Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Data Verification Services for Brazil, newest first.
File Type Posted
Portuguese_Package_for_SOL.pdf PDF
English_Package_for_SOL.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1: The expertise in Social Sciences asked on item c.1 , p.13 , can include which bachelor degrees?

Answer 1: The social sciences include economics, political science, geography, demography, management, psychology, sociology, anthropology, archaeology, jurisprudence, history, and linguistics.

Question 2: The service will be performed in all places listed at annex D, p.40?

Answer 2: When the solicitation was posted, the places listed were the ones active at the time, but this does not preclude other locations from being added.

Question 3: Is there is a limit of people to participate at the BID? All of them needs to be “Data Verifier”?

Answer 3: There is no limit as to the number of individuals included in the proposal. The one that actually visit the grantee organization and interview project beneficiaries is the data verifier.

Question 4: I am Colombian national. However, my country of residence since 2006 is Brazil. Is it ok for me to receive payments through my Colombian bank account, in case I am hired?

Answer 4: Yes, it is Ok for payments to be sent to any bank worldwide. The contractor decides where the payment is to be deposited.

Question 5: The registration in the System for Award Management (SAM) is required before the proposal is sent or only after the selection for hiring purposes?

Answer 5: You do not need to have the SAM registration to send your proposal. The SAM, however, is required before the contract is awarded.

Question 6: Additional travel cost payments will be paid only after visits and technical report presentation or may be requested by advance payment guideline?

Answer 6: Advance payment could be requested for airfares and lodging only, not for contractor’s fees.

Question 7: Who is responsible for the purchase of transportation tickets of the data verifier (air and land tickets) to the places of the respective projects?

Answer 7: The contractor is responsible for purchasing the transportation tickets, which are fully reimbursable upon presentation of receipts and visit report.

Question 8: How will be the payment of the fixed daily rate and with which frequency?

Answer 8: The fixed daily rate for compensating the contractor’s time is base on the number of days spent to accomplish the task. If it takes 5 days to accomplish the task, the contractor will be paid for five days. The frequency depends on the number of field visits and days employed in each.

Question 9: O documento informa que "o Governo prefere que a proposta seja enviada em inglês".

Como sou fluente em inglês, minha dúvida é: essa informação vale para esta vaga específica? Posso preencher tudo em inglês?

Answer 9: It is the choice of the offeror to present the proposal either in Portuguese, English or even Spanish; but the offeror must speak Portuguese to communicate with project beneficiaries and grantee organization staff.

File details come from the government source that posted it.