MCTA Questions and Answers1.doc

DOC document 28 KB Posted

Attached to
Management Consultant and Technical Assistant Services
Solicitation number
2008-N-10241
Issued by

About this file

Questions and Answers1

View the file

Other files

File Type Posted
MCTA - Amendment 00002.doc DOC document
MCTA - Amendment 00001.doc DOC document
Attachment J3.doc DOC document
Attachment J4 PP Questionnaire for MCTA.doc DOC document
ATTACHMENT J2.doc DOC document
Attachment J5 -Request for Task Order Proposal 2008-0001.doc DOC document
Attachment J7 - Performance Evaluation Report.doc DOC document
List of Interested Sources - MCTA.xls XLS spreadsheet
Attachment J1 -Supplement to Section B2 - MCTA.xls XLS spreadsheet
Attachment J8 -Quality Assurance Surveillance Plan.doc DOC document
Attachment J6 -Request for Task Order Proposal 2008-0002.doc DOC document
Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Management Consultation and Technical Assistance Services Solicitation No. 2008-N-10241

Listing of Questions and Answers Regarding Requirement

1. Is there an incumbent or incumbents? If so, who?

ANS: Incumbents are as follows:

Contract No. 200-2003-01396

McKing Consultants Corporation

Fairfax, VA

Contract No. 200-2003-01404

Z-Tech Corporation

Rockville, MD

Contract No. 200-2003-01405

DB Consulting Group, Inc.

Silver Springs, MD

Contract No. 200-2003--1406

BRI Consulting Group, Inc.

Washington, DC

2. Have you determined how many awards there will be?

ANS: No

3. Is there a Bidders List?

ANS: To be posted on the FEDBIZOPPS website concurrent with issuance of the solicitation.

4. What are the main differences between the old statement of work (SOW) and the current one or the old contract number, title, award date of when this project was last performed and managed?

ANS: The old SOW included award fee as an incentive. The new SOW does not. The previous awards were cost reimbursement type contracts. The new contracts will be fixed price type contracts. The old SOW was not performance based. The new SOW is performance based which means the focus is more on the desired outcome as opposed to the processes involved. The old SOW did not include a requirement for scientific technical assistance but the new SOW does. The previous awards were made in 2003 and were awarded for a base year of twelve months and four one-year options and the new requirement is for a base year of twelve months and six one-year options.

5. What was the old contract amount and/or price?

ANS: The previous awards were made with a maximum ceiling limit of $25,000,000.

6. Can we send in our quotation either by email or fax?

ANS: No.

7. Have you determined how many awards there will be?

ANS: No.

8. When does the current contracts expire?

ANS: The current contracts expire in July 2008; however, the contracts will be extended for five months to allow sufficient time for the reprocurement.

9. Will the new procurement be full and open competition?

ANS: The previous procurement was set-aside for 8(a) firms and the present procurement will also be set-aside for 8(a) firms.

File details come from the government source that posted it. Updated .