Questions and Answers 19E13024Q0009 rev.MAY 23.pdf
PDF 158 KB Posted
- Attached to
- Janitorial Services, Dublin Ireland
- Solicitation number
- 19E13024Q0009
- Issued by
-
Department of State
About this file
This document contains the Questions and Answers received regarding Solicitation 19E13024Q0009 for Janitorial Services at the U.S. Embassy in Dublin, Ireland. The solicitation requires the contractor to perform janitorial work, including labor, materials, equipment, and services, at the U.S. Embassy on Elgin Road in Dublin.
Key details include:
- Services are required Monday through Friday during normal business hours, except for local and U.S. public holidays.
- The Embassy will provide Transfer of Undertakings Protection of Employment (TUPE) information to interested bidders.
- Carpet cleaning/shampooing is included as a semi-annual requirement.
- Bathroom consumables (toilet paper, paper towels, soap, etc.) will be provided by the Embassy.
- The Embassy requires three full-time (39 hours per week) janitorial operatives.
- Pricing should be submitted for three operatives at 39 hours per week each.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Embassy of the United States of America
42 Elgin Road
Ballsbridge
Dublin 4, IRELAND
MAY 23, 2024
Questions and Answers Received to Date:
Janitorial Services RFQ 19E13024Q0009
Question 1:
• What are the working hours/days?
Answer: Services required Monday thru Friday during normal working hours (8.00 thru 17.00) except local and US public holidays. The operatives are not expected to work on both Irish and US public holidays observed, as listed in SECTION 2, DOSAR Clause 652.237-72 (page 50/51 RFQ document)
Question 2:
• Will the Embassy provide Transfer of Undertakings Protection of Employment (TUPE) information?
Answer: Yes, the Embassy will contact the incumbent after the pre-bid meeting to request this information and will provide to all interest bidders.
Question 3:
• Will there be sufficient time to complete SAM registration prior to bid due date?
Answer: Yes, there should be sufficient time to complete, if for some reason it is not, please provide proof of starting the process with their bid. Any difficulties with registration, please contact the Embassy procurement team who will try assist. NOTE, the Embassy does not have access to complete SAM as a contractor or approve registrations but will assist where possible.
Question 4:
• Is carpet cleaning included in SOW?
Answer: Yes, carpet cleaning / shampooing is included as part of Semi-Annual Requirements, reference RFQ Section 1. Scope of Work Para. 1.3.5.1, Question 5:
• Are Feminine Hygiene (Sani) Bins services included in the contract?
Answer: No, this is not part of the SOW, the Embassy contracts with another provider for this service.
Question 6:
• Are bathroom consumables, i.e. toilet paper, paper towels, soap, etc. to be supplied as part of the contract?
Answer: No, the Embassy procures these items through a Blanket Purchase Agreement with multiple other vendors and makes them available to the Janitorial contractor.
The successful bidder may be asked to enter into a similar agreement to supply these items
Question 7:
• Is collection and cleaning of tea/coffee cups, flatware, glassware, crockery etc, included in the contract?
Answer: No, this is not part of the janitorial contract.
Question 8:
• It was stated at the pre-bid meeting that the Embassy requires three (3) operatives working full time. The TUPE information states the operatives currently each work a 45-hour week.
Do we price for all three (3) operatives at 45 hours each per week?
Alternatively, do we price for the staff who TUPE over at 45 hrs each and an additional operative at 39 hours which would be the industry standard full-time hours?
The third option is to price for all three (3) operatives working at 39 hours each per week.
Answer: Please submit your bid based on three (3) operatives, each working at 39 hours per week.
File details come from the government source that posted it. Updated .