19AQMM18Q0201_Questions_and_Answers.xlsx
XLSX spreadsheet 10 KB Posted
- Attached to
- Weapons Racks
- Solicitation number
- 19AQMM18Q0201
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 19AQMM18Q0201_A0001.pdf | ||
| 19AQMM18Q0201.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| 19AQMM18Q0201 WEAPONS RACKS | |
| QUESTION | ANSWER |
| Is there any wiggle room on the dimension of the lockers? Our lockers are 48”H and 64.5”H vs the 45” and 61” you’ve specified. | Confirmed. The Government will accept the specifications identified: 48 x 64.5. |
| The bid document states that “Palletized stacked material will not exceed the height of 52 inches”, but some locker being requested are 61”H not including the pallet and packing materials. Is it okay to stack pallets taller than 52”H? | Refer to amended clause D-009. Palletization restrictions are revised to a height of 96 inches (100 inches for B747 movement). |
Would the end user be open to 84”H lockers as opposed to two 45”H lockers stacked on top of each other? If the shorter lockers are being stacked and will remain stationary, sometimes it makes more sense to open up the usable space inside the locker to allow for more configuration options, plus it would be less keys to have to manage. The Government requires the 45" lockers.
File details come from the government source that posted it.