Questions and Answers.doc
DOC document 80 KB Posted
- Attached to
- Italian Language Lessons in Rome, Italy
- Solicitation number
- 191T7023Q0018
- Issued by
-
Department of State
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Questions and Answers no. 2.doc | DOC document | |
| Amendment No. 0001.pdf | ||
| Meeting Minutes.docx | DOCX document | |
| Cover Letter.pdf | ||
| 191T7023Q0018.doc | DOC document | |
| SF-1449.rtf | RTF text file |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions & Answers (Pre-Conference, Conference, Post-Conference)
Question #1: What is the applicable NAICS Number for this Acquisition?
Answer #1: The NAICS code for this Acquisition is 611630 – Language Schools Question #2: Regarding the Past Performance Factor (List of at least five clients over the past five years), would it be fair and reasonable to consider the "past five years" under a "non-consecutive pattern" due to the total shutdown of commercial activities and ROM (Reduction of Movement) implemented in Italy by COVID-19 restrictions during years 2020 & 2021?
Answer #2: COVID-19 restrictions may be considered among the technical evaluation factors.
Question #3: Is the subject RFQ a "Follow-On" Type Contract? If so, please provide the name of the current Contractor, the total number of performed contract years (including exercised Option years) and the total contract amount.
Answer #3: The incumbent contractor is Domus Aurea. The period of performance is base + four option years. The contract was awarded with an estimated total value of Euro 214,920.00 Question #4: Is this the first time this program is running? If not, who is the current incumbent? What was the previous contract value?
Answer #4: See reply to question #3.
Question #5: Can we submit our proposal in USD?
Answer #5: See Section 4, FAR Clause 52.225-17 “Evaluation of Foreign Currency Offers” Question #6: How many hours of classes were taught last year? How many in-person hours?
How many online hours?
Answer #6: Approx. 700 hours in-person only.
Question #7: How many group classes versus individual classes were taught last year?
Answer #7: Individual classes are on an exceptional basis.
Question #8: How many students were enrolled in the program last year?
Answer #8: Approximately 120 students.
Question #9: Is there an expected number of instructors? How many teachers are currently teaching classes?
Answer #9: An average of 5/6 teachers are currently teaching classes.
Question #10: Are classes to be held in the Embassy compound?
Answer #10: Yes, they are.
Question #11: Who will assess the students’ Italian knowledge level?
Answer #11: The School shall perform this assessment.
Question #12: Who shall provide the instructional materials?
Answer #12: See Section 1, paragraph 6 “Contractor Furnished Property”.
Question #13: Are the classes scheduled consecutively during operation hours 8:00 to 18:00?
Answer #13: The School will be in charge in arranging the class schedule.
Question #14: Is the technical offer to be presented and submitted in English?
Answer #14: Yes, it is. Only official Italian Government documents can be presented in Italian.
Question #15: How many students are expected to attend the classes?
Answer #15: See answer #8 for an estimate of students’ attendance.
Question #16: Is the estimate of 3500 hours (1,750 classes consisting of two weekly sessions) classes, correct?
Answer #16: As stated in Section 1, the quantities of services specified in the Schedule are estimates only and are not guaranteed by this contract.
Question #17: Shall we provide you with the teacher's profiles, including their employment contracts and certifications as well?
Answer#17: See Section 3 – Solicitation Provisions – for the list of the requested qualifications and requirements.
File details come from the government source that posted it. Updated .