Florence Maintenance QnA.pdf

PDF 141 KB Posted

Attached to
Maintenance Services at the U. S. Consulate in Florence, Italy
Solicitation number
191T7021R0002
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Florence Maintenance Minutes.pdf PDF
Exhibit B - Listing of Equipment Under Preventive Maintenance.xls XLS spreadsheet
SF-1442.doc DOC document
Exhibit A - CMP.zip ZIP file
Exhibit E - Multi-Trade Checklist.docx DOCX document
Exhibit G - OF-174 Security Form.pdf PDF
Cover Letter.pdf PDF
191T7021R0002.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Pre-Proposal Conference Questions & Answers

Question #1: Can a company that does not have an operational headquarter in Italy submit an offer for this solicitation?

Answer #1: Each offeror is responsible to ensure that the solicitation requirements are met.

Question #2: In case of subcontracting, the Report from the Bank of Italy Central Credit Register must be submitted for the subcontractor company too?

Answer #2: Yes, please see “Submission of Offer” instructions included in Section L, Part III – Subcontract.

If subcontracting applies, the Offeror shall include in the offer package for any proposed Subcontractor:

1) Information demonstrating the subcontractor’s ability to perform, including all the documentation as required and listed above for the main offeror.

Question #3: Is the preventive maintenance of the fire extinguishers included in the contract?

Answer #3: No, it is not part of the maintenance services plan of this contract.

After Pre-Proposal Conference Questions & Answers

Question #4: Only electronic submission is allowed, or hard copies also required?

Answer #4: This solicitation allows for electronic responses only. See also Section L “Instructions, Conditions, And Notices To Offerors” for instruction on offer submission:

“OFFERS SHOULD BE SUBMITTED ELECTRONICALLY ONLY TO

ROMEGSO-OFFERS@STATE.GOV NO LATER THAN 12:00 noon local time on May 03, 2021 marked ”191T7021R0002 – Maintenance Services at the U.S. Consulate in Florence, Italy”.

Question #5: It is mentioned in the solicitation (C.1.5.1.2 HVAC:/7) & (C.1.5.1.3 Plumbing:/1) that "All supplies and equipment needed for the repairs shall be furnished by the Government, subject to the approval of the COR". Could you provide Government furnished supplies and equipment?

Answer #5: All supplies and equipment (except ordinary tools such as screwdrivers, wrenches, etc.)

needed for the repairs shall be furnished by the Government, subject to the approval of the COR. See also Exhibit H - Government Furnished Property.

Question #6: What is the estimated magnitude of the project in Euros?

Answer #6: This solicitation covers the scheduled and unscheduled maintenance services at the U.S.

Consulate compound in Florence, Italy. Total estimate number of buildings to be serviced per year: 2.

Question #7: Please provide previous contract #, and contract value. Is the current contract scope same with the scope of this RFP?

mailto:ROMEGSO-OFFERS@STATE.GOV

Answer #7: Previous contract # was 191T7019C0007 with a 5-year contract value of Euro 221,300.00 Current RFP is within similar scope of work of previous existing contract.

Question #8: Apart from the warehouse mentioned in the site visit, will government provide office for the contractor?

Answer #8: No office space will be provided by the Government to the Contractor.

File details come from the government source that posted it. Updated .