Questions_and_Answers.docx

DOCX document 17 KB Posted

Attached to
Payroll Services Italy Federal contract opportunity
Solicitation number
191T7019Q0002
Issued by
Department of State US Embassy Rome

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Payroll Services Italy, newest first.
File Type Posted
Questions_and_Answers__2.docx DOCX document
Amendment_0001_-_Payroll_Services_Sol.docx DOCX document
Enclosure_A_to_Am_0001.docx DOCX document
sf1449_Payroll_Svcs.rtf RTF text file
Inv_Ltr_Payroll_Services___2018-11-09-170619.pdf PDF
Payroll_Services_Solicitation_Italy.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

1) Question:

Are the locally hired US employees full time employees? Are there any part-time, or project based employees?

Answer:

We have both full time, part-time and temporary hired employees such as Maternity replacement position

2) Question:

Are the locally hired employees eligible for health benefits?

Answer:

Yes, they do.

3) Question:

How many employees are U.S. Citizens?

Answer:

About 60 US employees.

4) Question:

Will the contract be awarded only to one contractor who will handle the US /Italian/Third-Country payroll, or will an award be made to a company that just handle US Citizens and other awards to those who handle Italian and/or Third-Country payrolls?

Answer:

Requirements would need to be fulfilled by one company only

5) Question:

Will there be a question/answer period prior to the pre-proposal conference in Italy?

Answer:

No, there will be not.

6) Question:

Is the pre-proposal conference on November 28th mandatory for all interested offerors/bidders?

Answer:

No, attendance to the conference is not mandatory

7) Question:

We are assuming the “local time” means local time in Rome, Italy

Answer:

Yes, Rome time

8) Question:

Will all interested offerors/bidders be given the opportunity to join the pre-proposal conference via telephone/Skype

Answer:

We may arrange attendance to the conference via telephone call. If are interested in, please send an e-mail to RomeGSO-AcquisistionsDL@state.gov not later than November 26, 2018 at 12:00 noon (local time)

File details come from the government source that posted it.