1a. Questions and Answers.pdf

PDF 143 KB Posted

Attached to
Community Treatment Service Brooklyn-Manhattan, NY
Solicitation number
15BCTS23Q00000002
Issued by

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers in Reference to Solicitation 15BCTS23Q00000002

Brooklyn-Manhattan, New York

1. Will there be a bidders conference?

Answer: No

2. Where do we find amendments?

Answer: Currently there are no amendments, however any amendments will be attached to the solicitation.

3. What are the chances for an extension for submission?

Answer: As of now, no extensions be executed on this solicitation.

4. Question related to the OMH license for Mental Health treatment. Medicaid and OMH stating that a facility license is not needed if not billing Medicaid. License LMSW, LMHC, LCSW can practice independently.

Answer: You will just need to provide documentation showing that the facility license is not needed. You will need to provide the statute or documentation to show that they can practice independently if not billing Medicaid.

5. Are the individual and/or group sessions based on "units" of services 30min units and Group 3, 30 min units?

Answer: Please see page 28 of the Statement of Work

6. In completing Standard Form 1449, they are asking us to complete the following blocks: 12,17a, 17b, 23, 24. Not sure what to put in boxes 23 and 24? Is it the final overall cost for the services as well as the unit price for all 6 years?

Answer: You complete boxes 23 and 24 on the Continuation Sheet starting on page 4-25.

Updated 2/21/2023

7. Does providing Zoom telehealth service fall under FAR clause 52.204-24 Representation Regarding Certain Telecommunications and Video Surveillance Services or Equipment (Dec 2019)?

Answer: No

8. Does the subcontractor have to submit a "lease" for their current space?

Answer: No

File details come from the government source that posted it. Updated .