Sol_140R1023Q0008_Amd_0002.pdf

PDF 92 KB Posted

Attached to
LAKE CASCADE FACILITY PEST CONTROL
Solicitation number
140R1023Q0008
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

140R1023Q0008 x x copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

Boise ID 83706-1234 1150 N. Curtis Road, Ste. 100

R10

Acquisition Management Division Regional Office Pacific Northwest Region Bureau of Reclamation

07/05/20230002

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

06/14/2023

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

This amendment is being issued to offer answers from questions during the site visit. There are also changes made to the PWS. Changes will be in red.

Questions:

1) Is there the ability to stage some equipment on site?

Answer: Yes, you may use locations either by the house or by the office for staging, but

Reclamation will not be responsible for any equipment.

2) Can we use better insulation that is presently in the house?

Answer: No, the PWS has been updated to remove "replace". The insulation will not need to

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Misty Gates

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140R1023Q0008/0002 be replaced.

3) If we find other perhaps non-bat related issues (i.e. chewed electrical wires) should we make note of them?

Answer: Yes, please let the TR and/or CO know of any other issues and please take notes and/or photos of what, where, etc...

4) The PWS states that anything that touches or is touched by bat guano should be removed and replaced, does this include the carpets?

Answer: Yes, anything that touches or is touched by bat guano needs to be removed. It does not need to be replaced. The PWS has been updated to removed replaced.

5) How much of a budget should be expected for removal/repairs that currently cannot be seen with a site visit?

Answer: The PWS has been updated to reflect that removal is all that is needed. Offerors should propose a budget that includes all removal. If extensive damage is uncovered damage that could not be reasonably anticipated the changes process will be used to process a contract modification.

See clause 52.212-4, Contract Terms and

Conditions Commercial Products and Commercial

Services, paragraph (c).

6) Where do we stop on the cleaning?

Answer: See PWS Task #2 - Contractor shall remove all bats, bat proof, remove all bat guano, including but not limited to insulation, and drywall/ceiling tiles (affected by bat guano or urine). See PWS Task #1 - Perform a histoplasma test before the services start on both the

Resident House and Facility Office and again after the completion of services. Once there is a negative test then cleaning will then be completed.

7) Carpets are contaminated with feces, do you want us to remove the carpet or do you want us to remove the spot with the feces by just doing a steam cleaning?

Answer: The carpets need to be removed completely.

8) If you replace the carpet, which color / type

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

3 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140R1023Q0008/0002 would be needed? Would you like to factor these in the quotes?

Answer: The carpets that have been affected by bat urine and guano need to removed completely.

It does not need to be replaced. The PWS has been updated to removed replaced.

Quotes due date will be extended from July 6, 2023 to July 13, 2023.

Period of Performance: 07/15/2023 to 12/31/2025

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it. Updated .