Sol_140P9724Q0062_Amd_0001.pdf

PDF 90 KB Posted

Attached to
WRST - JUMBO CAMPGROUND BTW TOILET FACILITY
Solicitation number
140P9724Q0062
Issued by

About this file

This document is an amendment (Amendment 0001) to Solicitation 140P9724Q0062 issued by the National Park Service (NPS) Alaska Region for the replacement of an existing pit toilet facility with a urine diversion waste-away toilet at the Jumbo Creek Campground in Wrangell St Elias National Park.

The amendment addresses questions from vendors. Key details include: the contractor is responsible for supplying all materials and hardware above the foundation system that NPS will build; materials should be pre-cut to finished dimensions as much as possible, with no need for the contractor to be onsite for installation; each pallet can hold up to 1,250 lbs and have a maximum size of 6'x12'; standard vinyl windows are acceptable; the 2" treated plank flooring option is being removed in favor of conventional 2x6 framing with 3/4" plywood; NPS will consider extending the current period of performance deadline of September 30, 2024 if needed; and a vent stack is not required. Responses must acknowledge receipt of this amendment.

View the file

Other files

File Type Posted
Sol_140P9724Q0062_Amd_0002.pdf PDF
B09_Attach_1_DRAWINGS_0001.docx DOCX document
Sol_140P9724Q0062.pdf PDF
A04_Scope_of_Work_for_Contract.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

140P9724Q0062 x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

PAK

Anchorage AK 99501-2327 240 W. 5th Ave, Room 114 NPS, ARO - Alaska Regional Office

06/21/20240001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

06/21/2024

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Wrangell St Elias National Park-replacement of an existing pit toilet facility with a urine diversion waste-away toilet at the Jumbo Creek Campground.

THE PURPOSE OF THE AMENDMENT IS TO ADDRESS QUESTIONS FROM THE VENDORS.

1. QUESTION: Scope of work referenced photos of the building / doors. Please provide.

ANSWER: See Attached drawings for clarification.

2. QUESTION: Does Scope of Work intend for the contractor to supply all materials and hardware above the foundation system NPS would build?

ANSWER: Yes

3. QUESTION: Shall contractor precut everything or can some site cutting be done by NPS?

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Janet Milson

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 2

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P9724Q0062/0001

ANSWER: All materials should be pre-cut to finished dimensions as much as possible.

4. QUESTION: Does NPS want the contractor to be onsite for any of the installation?

ANSWER: NO

5. QUESTION: What is the load range for each pallet?

ANSWER: 1250#s

6. QUESTION: What is the maximum size for each pallet?

ANSWER: 6'x 12'.

7. QUESTION: Composition of the windows?

ANSWER: Standard Vinyl is fine.

8. QUESTION: Two floor designs are proposed: 2" treated planks AND conventional 2x6 framing with

3/4" ply. Please confirm which.

ANSWER: Disregard the 2" planking.

9. QUESTION: Sept 30,2024 is coming up very fast.

With drawing submittals and reviews (and a current lead time on the prefab building of 8-10 weeks), there will likely be insufficient time to complete the scope. Can an extension be expected or date pushed? Or is this date firm?

ANSWER: NPS will consider extensions if needed.

10. QUESTION: Is a vent stack desired?

ANSWER: No vent stack.

Period of Performance: 07/10/2024 to 09/30/2024

FIRM FIXED PRICE

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it. Updated .