Sol_140P6218B0004_Amd_0002.pdf
PDF 91 KB Posted
- Attached to
- REPLACE TRANSIT WATER LINE
- Solicitation number
- 140P6218B0004
About this file
140P6218B0004
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
140P6218B0004 x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT
THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
PMM
St Louis MO 63102 11 North 4th Street NPS, MWR - Missouri MABO
06/18/20180002
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
05/15/2018
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Be sure to acknowledge all amendments.
Legacy Doc #: NPS
This Amendment is issued to add additional questions and answers along with adding pictures of the flagged areas by adding Attachments 9,10 and 11.
Add Attachments:
Attachment 9 - Along Highway Pictures
Attachment 10 - By the Buildings Pictures
Attachment 11 - Misc. Flagged Areas Pictures
Continued ...
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Neal Hause
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT
NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR
2 3
CONTINUATION SHEET
REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF
(A) (B) (C) (D) (E) (F)
140P6218B0004/0002
The following Questions and Answers are provided:
Question 1. It was mentioned that the project includes complete replacement of individual building services from the main(s) to the current locations of the entry points in the buildings, please confirm that intent and possibly provide further detail/drawings of the expected connection(s) to the existing services, particularly inside the buildings.
Answer: See Amendment 0001
Question 2. The individual buildings services double as sprinkler risers and potable water supplies, will it be necessary to add backflow prevention to the individual buildings?
Answer: No
Question 3. Will the manhole that contains the water service main (it was mentioned that this dual check is to be replaced) be considered permit required confined space?
Answer: No confined space issues
Question 4. Does the fire hydrant that is connected to city water, prior to the Park service, get replaced on this contract?
Answer: No
Question 5. Will the city of Gentryville or the state of Indiana conduct inspections?, and, will either Gentryville or the state of Indiana require permits?
Answer: No
Question 6. When disturbance of the existing asbestos pipe becomes necessary, as when the crossover from old to new pipe, will certified
Indiana asbestos workers or a certified Indiana abatement company be required?
Answer: No, but follow asbestos standards in specifications
Question 7. Should Gentryville or the state of Indiana be notified when work commences/is completed?
Answer: No
Question 8. As some clearing and grubbing will be necessary, is there a time of year or season when no tree cutting is allowable?
Continued ...
NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)
Sponsored by GSA
FAR (48 CFR) 53.110
ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT
NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR
3 3
CONTINUATION SHEET
REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF
(A) (B) (C) (D) (E) (F)
140P6218B0004/0002
Answer: See Amendment 0001.
Question 9. Are more as-built drawings available?
Answer: No
Question 10. Will the dual check valve at the main be replaced? Will testing be required?
Answer: (a) yes. (b) no.
Question 11. Will the site/maintenance facilities parking lot be closed during construction?
Answer: Park will accommodate construction but contractor should minimize all traffic and parking interruptions/interference.
Question 12. Is there a requirement to provide additional fire protection for the site during outages?
Answer: No
Question 13. The current configuration of the
4" & 6" mains can be more changed, providing the same protection and service but be a cost savings by lessening the lineal feet of pipe, fittings and the amount of paving that needs to be removed and reinstalled, will the government consider these changes, or will the government provide an amendment with possible changes so that all bidders are proposing the same work/work plan?
Answer: No, Please look at Amendment
0001(questions 14 and 24 and additional
Information #2 and #5). No new plans will be provided.
Question 14. Will the government consider extending the 60 day duration, given the additional tasks discussed during the walk thru?
Answer: No
NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)
Sponsored by GSA
FAR (48 CFR) 53.110
File details come from the government source that posted it.