Atch_1_to_Amd_1-QandAs_0001.pdf

PDF 50 KB Posted

Attached to
Picnic Shelter-FOFR
Solicitation number
140P5422R0022
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Sol_140P5422R0022_Amd_0001.pdf PDF
Atch_3-Site_Visit_Info.pdf PDF
Atch_4_Photos.pdf PDF
Sol_140P5422R0022.pdf PDF
Atch_2-DBA_WD-Glynn_County.pdf PDF
Atch_1_SOW.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

140P5422R0022 Amendment 1 Attachment 1

Question #1: At the site visit it was noted there is significant damage to the existing slab and it does not appear that it would be suitable to act as a base/foundation for the new slab. Is it acceptable to remove the existing slab before installing the new?

Answer: No, the existing slab is to remain.

Question #2: Will any temporary utilities be provided? (Electricity, Water) Answer: No

Question #3: Due to limited access to the designated area, will tree trimming of the path to the work area be permitted?

Answer: Yes, but the COR or a person designated by the COR has to be present and approve of the trimming.

Question #4: Are there any drawings for the existing slab Answer: No

Question # 5: Is permitting required Answer: No

Question #6: What testing is required Answer: 7 day and 28 day compression strength and slump test according to industry standards.

Question #7: Do drawings need to be stamped by engineer Answer: Yes

Question #8: Is there water hook-up available near site for pressure washing existing slab?

Answer: No

Question #9: What desired treatment for pressure treated pine Answer: Ground Contact Pressure Treated Lumber

Question # 10: Can fill dirt be added to level new slab over existing slab?

Answer: No

Question #11: Is termite treatment required Answer: No

Question # 12: Is there a preferred spacing for the rafters Answer: No, the engineered drawings should have the spacing, depending on the design.

Note: Any answers or clarifications that add to or change any information currently in the statement of work (SOW) will be incorporated before award. Acknowledgement of these answers demonstrates offeror’s receipt of updated info.

File details come from the government source that posted it. Updated .