Sol_140P2124R0089_Amd_0001.pdf
PDF 192 KB Posted
- Attached to
- HAFC_MANZ_AVS Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 140P2124R0089
About this file
This document is an amendment (Amendment 0001) to Solicitation 140P2124R0089 for an audio-visual system upgrade at Manzanar National Historic Site. The key details are:
The purpose of this amendment is to: 1) Incorporate answers to Requests for Information (RFIs) submitted by potential offerors, 2) Remove the requirement for "Attachment H" in the Past Performance section, and 3) Extend the proposal due date from 10/13/2024 to 10/21/2024. The RFI responses provide clarification on the existing audio system configuration, requirements for reusing or replacing equipment, and details on the theater microphones and public address system. The amendment also notes that no formal site survey is planned, and that the government will not provide construction drawings or specifications. Overall, this amendment modifies certain requirements and proposal dates for the audio-visual system upgrade solicitation being conducted by the National Park Service.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_B_-_MANZ_AV_Drawings.pdf | ||
| Sol_140P2124R0089.pdf | ||
| Attachment_C_-_MANZ_Photo_Guide.pdf | ||
| Attachment_D_-_Pricing_Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment_A_-_Standard_Specs_for_AV_May_2024.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
140P2124R0089 x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
PHF
Harpers Ferry WV 25425 IDC Building 67 Mather Place DOI, NPS, HFC - Acquisition Managem
PWA
Denver CO 80225 P.O.Box 25287 MS WCP NPS, WASO - WCP Contracting
10/01/20240001
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
09/13/2024
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment (0001) is to:
1. Incorporate answers to the Requests for Information (RFIs) that were due on 09/23/2024.
2. Remove "Attachment H" from the proposal requirements, as referenced in the Past
Performance section.
3. Extend due dates of proposals from 10/13/2024 to 10/21/2024.
All other terms and conditions of this solicitation remain unchanged.
//END OF AMENDMENT//
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Tavis Salas
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
Requests for Information (RFI) for Solicitation 140P2124R0089: MANZ – AV System Upgrade
1. Does the current PA system function as a 3-zone system?
ANSWER: Yes.
2. Can you provide the current amplifier manufacturer and model that is powering the system? Just want to verify that it is a 70v amp/speakers.
ANSWER: PA Amp is a Behringer NX4-6000.
3. Just to confirm that the theater audio from the paging system comes from a separate speaker system and not the movie theater speaker system?
ANSWER: Yes.
4. Is the intent to use the wireless presentation microphones in conjunction with the main program speakers?
a. The SOW asks for a Biamp Tesira mixer.
b. This unit (Biamp Tesira) does not have manual knobs.
c. We would also require a power amplifier to send the mixed program and microphone information to a single speaker.
d. Please provide more information regarding operational expectations. – Note: this is because the Crestron controller would typically be utilized to control the audio. The Controller is an option, so the Crestron unit may not be selected as part of the system.
ANSWER: Acknowledging all points. Contractor to provide an “or-equal” solution.
5. Will there be a site survey to allow us to answer many of the questions we have?
ANSWER: There is not a formal site survey scheduled for this requirement. Technical questions can only be addressed during prescribed times per the solicitation. Any site surveys or visits performed by the contractor, in lieu of a formal meeting shall be strictly independent from the Government.
6. Will the government provide a full set of construction drawings and specifications or a full set of Special Systems drawings and specifications?
ANSWER: Drawings unavailable.
7. SCOPE & OBJECTIVES; pg 3, paragraph 7: “The contractor shall provide the government with all labor, materials, and services necessary to provide a complete, working, and accessibility-compliant audio-visual presentation systems, microphone systems, and the 3-zone Public Address (PA) system at Manzanar National Historic Site.”
What model number(s) exist to be reused for Williams Sound FM Transmitters?
ANSWER: Model numbers are unavailable, as there no Williams Sound FM transmitters in the existing system.
8. SCOPE & OBJECTIVES; pg 4, paragraph 7: “In the two theaters are existing Williams Sound FM transmitters used for Assistive Listening (AL)and Audio Description (AD). The transmitters shall remain and shall be incorporated into the new system.”
a. Should the existing speakers be reused or replaced? PA speakers are reused.
b. How many speakers are in each zone? Numbers vary per zone, with a maximum of six speakers.
c. What model number(s) or voltage and wattage of the exiting speakers? Information requested is available in Attachment B – MANZ AV Drawings.
d. What are the ceiling types (lay-in tile, drywall, concrete)? Drop ceiling throughout.
9. SCOPE & OBJECTIVES; pg 4, paragraph 11: Are the existing in place theater microphones heard through separate ceiling speakers in each theater or through the theater system speakers?
ANSWER: Theater speakers.
10. SCOPE & OBJECTIVES; pg 4, paragraph 11: Do you want the theater mics announced through the overhead speakers in both theaters at once or assigned to one or the other for each session?
ANSWER: Theater microphones are routed to theater speakers. Assume this question relates to Theater East & West, Para 3.b which states microphones shall be a shared asset. Contractor shall provide an “or-equal” solution. Each theater will potentially have a separate mixer that could be turned off when not in use.
11. SCOPE & OBJECTIVES; pg 5, paragraph 1.e: What type of port is the current VGA, Single gang, podium mount, recessed, or other?
ANSWER: Single gang.
12. SCOPE & OBJECTIVES; pg 5, paragraph 3.b: What size are the existing speaker openings?
ANSWER: Approximately 3’x 2’.
13. SCOPE & OBJECTIVES; pg 5, paragraph 3.b: What model of Renkus Heinz speakers are desired?
ANSWER: Contractor shall propose an “or-equal” solution.
14. SCOPE & OBJECTIVES; pg 5, paragraph 3.b: Do you want the theater mic system to defeat the movie soundtrack during announcements?
ANSWER: Not required by scope.
15. SCOPE & OBJECTIVES; pg 5, paragraph 3.b: Do you want the PA system to mute the movie theater soundtrack during announcements sent to the theater(s)?
ANSWER: Not required by scope.
16. Photo Guide, Page 11: Does the speaker and volume control provide mix-mono audio monitoring of the movie being shown in each theater?
ANSWER: The information desk panels are one for each theater.
17. Page 31, Paragraph A. 3. PAST PERFORMANCE: Attachment H is referenced but not attached. Will the government provide a copy?
ANSWER: This was kept in the scope in error. The requirement for Attachment H has been removed.
18. Photo Guide, Page 9: What model number is the existing Unison Contact Interface for lighting control?
ANSWER: Unknown. Assume dry-contact closures for scene control.
19. Photo Guide, Page 9: Will the government provide data network ports for devices requiring network access?
ANSWER: No. No equipment shall require an internet connection to setup or function.
File details come from the government source that posted it. Updated .