Sol_140P2022Q0030_Amd_0001.pdf

PDF 96 KB Posted

Attached to
WRST 317044 - Pre-NEPA Services for Planning for L
Solicitation number
140P2022Q0030
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Price_Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
B08_WD_SCA_2015_5685_Rev_18_07_22_2022.pdf PDF
SOW_WRST_317044_LandExchange_PreNEPA_8_11_22.docx DOCX document
B08_Solit_Clauses_CombinedSynopsisSolicitation_mbe_cmts.docx DOCX document
Sol_140P2022Q0030.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

140P2022Q0030 x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

PDS

Denver CO 80225-0287 P.O. Box 25287 12795 W. Alameda Pkwy DOI, NPS, DSC Contracting Services

PDS

Denver CO 80225-0287 P.O. Box 25287 12795 W. Alameda Pkwy NPS, DSC Contracting Services Div

08/15/20220001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

08/15/2022

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

WRST 317044 - Pre-NEPA Services for Planning for Land Exchange with Ahtna, Inc.

The purpose of this amendment is to post questions and answers and to extend the quote due date.

1. Questions and Answers:

Q1. Statement of Work (SOW), Page 1 Cover Page Cover page header has a contract line that identifies ¿GSA Contract No. xxxxxxxx.¿ The RFP was not posted on the GSA eBuy site as a

GSA opportunity, but rather SAM.gov indicating that this opportunity is not being procured through GSA. Please advise.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Shellie Murphy

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P2022Q0030/0001

A1. Ignore this template language, the RFP is not being posted on GSA eBuy.

Q2. Note on Deliverables, Page 3. Please define the Government internal review period for deliverables that the contractor should assume for the development of the project schedule.

A2. Review periods depend on the deliverable, but for larger deliverables review periods are typically two weeks. While the Period of Performance provides the overall schedule parameters, we would like to see your suggestions on how to accomplish the scope tasks within the period of performance.

Q3. SOW Subtask 2, Park and Project Orientation

Pre-NEPA workshop preparation calls, Page 4 SOW states ¿The Contractor shall include two key personnel on these calls (project manager / subject matter expert, note-taker, and facilitator). Does the contractor have the ability to define key personnel or are the positions listed the contract-defined key personnel?

A3. Note that Task A, Subtask 2 should be corrected from "two key personnel" to "three key personnel". Your quote should propose key personnel that you believe can best meet the tasks defined in the scope, keeping in mind the evaluation factors 2 (a)-

(d).

Q4. SOW Subtask 3, Workshop Facilitation, Page 6.

SOW states ¿The Contractor shall provide a facilitator (one of the three key personnel) for the workshop.¿ Can the contractor define key personnel for the contract, or will the

Government define the key personnel by positions?

A4. Your quote should propose key personnel that you believe can best meet the tasks defined in the scope, keeping in mind the evaluation factors 2 (a)-(d).

Q5. SOW, Fee and Payment, Page 10. SOW states

¿Comply with fee and payment requirements

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

3 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P2022Q0030/0001 according to the GSA schedule and as stated herein.¿ The RFP was not posted on the GSA eBuy site as a GSA opportunity, but rather SAM.gov indicating that this opportunity is not being procured through GSA. Please advise.

A5. Ignore this template language, the RFP is not being posted on GSA eBuy..

Q6. Price Schedule The Price Schedule identifies specific positions and labor rates.

Q6.1) Does the contractor have the ability to define additional positions, such as

Facilitator, GIS Specialist, etc., that we feel are necessary to complete the scope of work tasks?

A6.1. Yes

Q6.2) Does the contractor have the ability to apply our rate structure to the labor categories vs using the rates identified on the pricing schedule?

A6.2. You will use your rate structure, disregard the price per hour in the price schedule.

Q6. Combined Synopsis / Solicitation, Evaluation Factors 2, Pages 2 and 3, Key

Personnel. Can the contractor identify the key personnel for the project since they are not defined within the Request for Quote?

A6. Your quote should propose key personnel that you believe can best meet the tasks defined in the scope, keeping in mind the evaluation factors 2 (a)-(d).

Q7. Combined Synopsis / Solicitation, Evaluation

Factors 2. Project Experience and Project

Management, A7. Pages 2 and 3. Do each of the key personnel have to meet the requirements outlined within the Factor 2 (a)-(d) qualifications, or can these requirements be met by individual members of the project team?

A7. These requirements can be met by individual members of the team, with the expectation that your overall team meet all bid

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

4 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P2022Q0030/0001 evaluation factors.

2. The due to date is extended to 7 Sept 2022 by

2:00 PM MT.

Period of Performance: 09/30/2022 to 12/31/2023

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

File details come from the government source that posted it. Updated .