B09-_P1521Q0045_Amendment_Questions_and_Answers_0001.docx
DOCX document 47 KB Posted
- Solicitation number
- 140P1521Q0045
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140P1521Q0045_Amd_0001.pdf | ||
| Sol_140P1521Q0045.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
United States Department of the Interior
NATIONAL PARK SERVICE
INTERMOUNTAIN REGION
Arizona Major Acquisition Buying Office 1824 South Thompson Street, Suite 200 Flagstaff AZ 86001
Solicitation # 140P1521Q0045; Amendment# 1 Questions and Answers from Site Visit held on June 15th, 21 at 10:00 AM Local Arizona Time
General
1. Question: What type of water sources are available?
Answer: TUMA has numerous hose bibs located throughout the site. Including 6 hose bibs near and around the ruins trail.
2. Question: Is there a location to washout tools?
Answer: No, The Park Service requires all tools to be cleaned off site.
3. Question: Will overgrowth of weeds along sidewalks and in sidewalks be maintained by park officials before sealing concrete?
Answer: TUMA Staff will address all brush and overgrown vegetation prior to contractor work.
4. Question: Want to confirm that no color will be addressed to any of the faded or damaged color to the concrete areas.
Answer: No change to existing colors are required in this project.
5. Question: Want to confirm that no repairs to spalling or cracked concrete areas?
Answer: No repairs to concrete are required in this project.
6. Question: Our recommendation is to wait until monsoons & high temperatures are reduced so that the material has time to soak into the concrete and adhere better.
Answer: The Park Service agrees.
7. Question: Does the NPS have a specification for required sealer?
Answer: NPS does not have a specification for sealer. Refer to the SOW for TUMA standards.
8. Question: What is the limit of allowable work area outside the concrete sidewalk and concrete pads?
Answer: The contractor shall have no more than 6 inches outside the ruins trail. Other locations may have up to 6 feet.
9. Question: What is the level of minimal impact to visitation at adjacent areas of work to be done?
Answer: The Contractor shall maintain access to ruins. This may be achieved by only barricading off areas to be worked on. Contractor must maintain a flow for visitors and staff by detouring around areas of work. The Park will work with Contractor to identify alternate routes.
10. Question: Is a trailered water tank and power washer allowed for this effort?
Answer: Yes, only as needed, and on designated prepared paths, approved by Park.
11. Question: Is the contractor responsible for barricading working areas?
Answer: Yes, the contractor shall keep visitors, staff, and contractors safe during work.
image1.jpeg image2.jpeg
File details come from the government source that posted it. Updated .