1305L223QNWWJ0004 Amendment 0001 10.26.22.pdf
PDF 759 KB Posted
- Attached to
- SHORT MESSAGE SERVICE (SMS) BROKER SERVICE
- Solicitation number
- 1305L223QNWWJ0004
About this file
This amendment to a solicitation and the related federal contract opportunity document provide details for a Short Message Service (SMS) Broker Service requirement. The National Oceanic and Atmospheric Administration seeks an SMS broker to extend existing mobile alerting services for the Mobile Decision Support Services Interactive National Weather Service program for up to five years. The incumbent contractor is Ewing Systems, which was awarded the current contract under number DOCEG133017SE1338 on September 13, 2017. The amendment answers vendors' questions, with responses clarifying requirements and terms. Interested small businesses must submit quotes by November 4, 2022 for this opportunity.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment A - Price Schedule.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment B - Relevant Project Form.docx | DOCX document | |
| SMS Broker Services RFQ 1305L223QNWWJ0004.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
Previous edition unusable
This Amendment #0001 to Solicitation 1305L223QNWWJ0004 is hereby issued to accomplish the following:
A. Provide answers to prospective quoter's questions.
All other terms and conditions of Solicitation 1305L223QNWWJ0004 remain unchanged.
End of Amendment #0001.
Questions and Answers RFQ 1305L223QNWWJ0004
1.Question: Can you clarify the below question because we use a few vendors to send messages such as Verizon, Bandwidth, AT&T etc.? Does this contract involve the use of SMS Broker Services?
Answer: Yes, this requirement involves the use of SMS Broker Services.
2. Question: Are you asking how my current clients are similar to the SMS broker services you are requesting. For example, we have a client who needs to text manufacturing employees whether the plant is open or closed during snow storms and provide real time updates every hour.
Would that count?
How was the relevant contract comparable to the SMS Broker Services?
Answer: ‘Attachment B - Relevant Project Form’ is provided for vendors to submit the information requested under paragraphs a through f for each Corporate Experience record submitted.
In the description of work, vendors must provide a detailed explanation demonstrating the similarity of the contracts in terms of size, scope and complexity, to the requirements of this RFQ for purposes of relevancy.
3. Question: I would like to confirm if the effort mentioned above is considered a new requirement or if there are incumbent contract(s)?
Answer: There is a current contract for this requirement, the contract number is DOCEG133017SE1338.
4. Question: What is the name of the current contractor providing the MDSS (iNWS) SMS service? What is the current contract number and award date?
Answer: The vendor currently performing the current contract is EWINGZ SYSTEMS, INC. 1224 SESAME CT., SUNNYVALE CA 94087. The contract number is identified above in the answer to question 3. The current contract has an awarded date of September 13, 2017.
5. Question: If so, are they eligible to re-compete for this solicitation?
Answer: any responsible business concern that is a small business under NAICS 517312 is able to respond to the solicitation.
6. Question: Do you know if they plan to recompete?
Answer: The Government cannot comment on this question.
7. Question: B.1 (S) Page 7 Is SOAP a hard requirement?
Answer: Yes, this is a hard requirement.
8. Question: Is an estimated total ceiling value available for this requirement?
Answer: No.
Blank Page
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: Amendment #0001 |
| Code[0]: |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: |
| Description[0]: Solicitation No. 1305L223QNWWJ0004 is hereby amended |
<<See Attached Page(s)>>
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: |
| IssuedBy[0]: EASTERN ACQUISITION DIVISION - NORFOLK |
200 GRANBY ST, SUITE 815
NORFOLK, VA 23510
| NameandAddress[0]: | |
| AdministeredBy[0]: | |
| ContractIDCode[0]: | |
| ReqNumber[0]: 1305L223QNWWJ0004 | |
| AmendmentNo[1]: 1305L223QNWWJ0004 | |
| ModificationNo[0]: | |
| ProjectNo[0]: | |
| Page[0]: 1 | |
| Pages[0]: 4 | |
| EffectiveDate[0]: 10/26/2022 | |
| Dated9B[0]: 10/17/2022 | |
| Dated10B[0]: | |
| CheckBox9[0]: 1 | |
| CheckBox10[0]: Off | |
| CheckBox11[0]: 1 | |
| CheckBox13A[0]: Off | |
| CheckBox13B[0]: Off | |
| CheckBox13C[0]: Off | |
| CheckBox13D[0]: Off | |
| IsNot[0]: Off | |
| Is[0]: 1 | |
| Extended[0]: Off | |
| NotExtended[0]: 1 | |
| 2022-10-26T10:56:10-0400 | |
| PERRY.CARRIE.LOUISE.1392870152 |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: 10/26/2022 |
| Copies[0]: 1 |
| CopiesReturned[0]: 1 |
File details come from the government source that posted it. Updated .