RFQ 12444224Q0008 Questions and Answers.pdf
PDF 543 KB Posted
- Attached to
- Bienville CON Ranger Office AC Replacement
- Solicitation number
- 12444224Q0008
- Issued by
-
Department of Agriculture Forest Service
About this file
This document contains questions and answers regarding solicitation 12444224Q0008 for the replacement of an air conditioning unit at the Bienville Ranger District Office. The solicitation seeks replacement of the existing AC unit with a new heat pump unit of manufacturer-specified kilowatt heat strips. Contractors are not required to submit safety or quality control plans, but should coordinate the start date with the contracting officer representative. Onsite equipment and overnight parking is permitted. While the office space cannot be fully cleared out, desks will be moved as able to provide access. An economizer option for the new unit is acceptable but not required.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Bienville CON Ranger O ice AC Replacement solicitation 12444224Q0008
The following ques ons were asked regarding the Bienville CON Ranger Office AC replacement.
1. In execu ng this project, can one superintendent fulfill the supervision, safety, and QAQC roles?
Answer: Yes
2. Are contractors required to issue a contract specific QA/QC Plan?
Answer: No
3. Are contractors required to issue a contract specific Safety Plan?
4. Is this project tax exempt?
5. Since the exis ng unit is just an AC unit with (10kw heat strips) and the new unit will be a heat pump, what kw heat strips are required for the new unit?
Answer: That should be manufacturer specific, so upper end of kw allowed by the unit manufacturer
6. Is the contractor required to submit a project schedule before construc on?
Answer: No, but should coordinate start date with COR
7. Will a rubber track skid steer be acceptable for moving the units onsite?
Answer: It doesn’t ma er but reasonable effort should be made to avoid resource damage if the ground is wet as well as fix the ground if excessive ru ng
8. Are exis ng controls/thermostats in working order?
Answer: To the best of my knowledge, they are
9. Can a trailer with equipment be le parked at the jobsite overnight?
Answer: Yes
10. Will the office in the trailer where the unit is mounted be cleaned out by the USDA-FS before replacement of the unit?
Answer: We can do our best to move desks out of the way, but we have limited office space to move everything out of that office into another one.
11. Does the USDFS want the economizer op on in the unit?
Answer: Will accept, but not required.
File details come from the government source that posted it. Updated .