QAs for Solicitation 12444124R0001 dated 11-28-2023 (team).pdf

PDF 106 KB Posted

Attached to
Multiple Service Maintenance IDIQ for Savannah River Site (SRS), SC
Solicitation number
12444124R0001
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number 12444124R0001 for multiple service maintenance at the Savannah River Site in South Carolina. The solicitation is for an indefinite delivery/indefinite quantity contract to provide services such as well maintenance, equipment repairs, grounds maintenance, and emergency response. The incumbent contractor is Central Minority Maintenance, but the contract is no longer set aside for 8(a) small businesses. Services will be provided Monday through Friday from 7:00 AM to 5:00 PM excluding federal holidays. Walkie talkies and pontoon boats may be used with proper approvals. The previous solicitation number for this requirement was 12467020R0099.

View the file

Other files

Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS AND ANSWERS FOR SOLICITATION 12444124R0001

MULTIPLE SERVICE MAINTENANCE IDIQ AT SAVANNAH RIVER SITE

(SRS), SC

DATED: 11/28/2023

1. Please confirm the equipment that will need to be metered. On Page 30 & 31 of the SOW several pieces of equipment are listed that typically are not metered. Will exceptions be made post award?

ANSWER: Hourly metered equipment use will be used to verify use when hourly rates are applied to the task order. Exceptions are coordinated with the CO, COR, & Contractor.

2. Please confirm Davis Bacon Wages

ANSWER: This solicitation and subsequent award are IAW FAR 52.222-41, Service Contract Labor Standards, therefore the Davis Bacon Wage Rate does not apply. There is a specific wage rate for Savannah River for Davis Bacon (construction) work, this IDIQ will be for supplies and services only, therefore the standard wage rate applies.

3. On page 2 of the SOW under” 103-Emergency response time”, If states that,” The contractor will receive compensation for the cost to mobilize equipment to the response location at the rate specified in the schedule of items.” I did not see this line item on the schedule. Will a line item be added for emergency equipment mobilization?

ANSWER: See SOW 103, no line item will be added to the SOI. Instead, a new TO will be issued for emergencies.

4. Will the use of walkie talkies be permitted on site?

ANSWER: Field use walkie talkies used for field crew communication are authorized provided the programing does not match official frequencies. For communications with FS and DOE dispatch, radios or a government pager will be issued per task order job. A government property will be assigned to the foreman of the working group. All guidelines are SRS-DOE policies are in effect.

5. Please confirm pontoons will be acceptable to use to clear the waterways.

ANSWER: Type of watercraft is not limited accept as noted in section 700.01.

Contractor shall provide all relevant data for watercraft used to transport people and materials to all river locations. The data shall include maximum occupancy rating and maximum gross weight capacity of the boat, boat size, and horsepower of the motor and the make/model of the boat used. Minimum Capacity of boat shall be no less than 4 people.

Boat configuration and equipment must conform to all US Coast Guard governing authorities over navigable waterway’s laws and regulations. Contractor shall be required to always keep an auxiliary motor as a back-up to the primary boat motor. This motor shall be kept in good operating condition and be operational at the start of each workday.

6. Will the contractor have use of a laydown area on site and if so, will we be able to stage a conex?

ANSWER: For the purposes of proposal preparation Offerors can assume that a landing pad/laydown area will be available for temporary storage of equipment for a specific task order not to exceed more than 30 days parked. Equipment must be in working order, disabled or broken-down equipment must be stored off site for repairs.

CONEX/storage container equivalent will not be authorized. Additionally, fuel and oils are not to be stored beyond work week use.

7. How many and how often are the wells maintained?

ANSWER: A list is provided by the ACP Staff for pending well sampling. It is routing and expected that Well Maintenance is a year-round task order.

8. Is the contractor allowed to make their own mowing schedule for the wells?

ANSWER: A list is provided by the ACP Staff for short term future well sampling.

9. How many days a week does the incumbent contractor spend on SRS working?

ANSWER: Per DOE’s site hours of operation requirements operating hours are 07:00 AM to 05:00 PM, Monday to Friday. The contractor shall perform services required under this contract during normal operating hours excluding the following Federal Holidays.

10. Could you send me the previous solicitation number for this project?

ANSWER: The previous solicitation number for this project is 12467020R0099.

Additionally, the current contract number is 12467020D0006 awarded to Central Minority Maintenance (CMM), who is no longer eligible to receive an 8(a) award.

File details come from the government source that posted it. Updated .