A06_QAmemo-1240LP25Q0001.pdf
PDF 261 KB Posted
- Solicitation number
- 1240LP25Q0001
- Issued by
-
Department of Agriculture Forest Service
About this file
This document is a Questions and Answers (Q&A) memorandum related to RFQ 1240LP25Q0001 for the transportation of perishable nursery stock from the Bessey Nursery in Halsey, Nebraska to various destinations. The solicitation is 100% set aside for Small Business entities.
The Q&A provides responses to several questions, including the availability of bid forms, transportation requirements (tractor-trailer with driver provided by the contractor, 48ft refrigerated semi-trailer provided by the government), pickup/delivery locations, number of trucks allowed, estimated delivery dates, and instructions for bid submission. The contractor is allowed to subcontract the work and must identify the subcontractor and provide proof of required insurance prior to contract start.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| A06_QAmemo-1240LP25Q0001.pdf | ||
| A06_0-RFQ-1240LP25Q0001.pdf | ||
| Attachment2-WageDetermination_2015-5357-Thomas.pdf | ||
| Attachment3-PastPerformanceDataSheet.pdf | ||
| Attachment1-TrailerDescription.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
UNITED STATES FOREST SERVICE
PROCUREMENT & PROPERTY SERVICES
Intermountain Zone - Contract Support Area (CSA4)
November 7, 2024
MEMORANDUM FOR RFQ 1240LP25Q0001
FROM USFS PPS INTERMOUNTAIN ZONE – CSA 4
SUBJECT: RFQ 12970224Q0040 Questions & Answers
1. Question: “Looking to see where the forms are so we can bid on this?”
Answer: “The RFQ along with the 3 attachments have been added to the solicitation. All 4 attachments can be found in the attachments section of the solicitation.”
2. Question: “Is Nebraska looking for a driver for the shipment container, or a driver and shipping container combo to make deliveries.”
Answer: “The contractor shall furnish a vehicle (tractor) and driver capable of pulling a 48ft refrigerated semi trailer. The 48ft refrigerated semi trailer will be provided by the Government.”
3. Question: “Also, which locations would the deliveries be made to or which location would the
Seedlings be picked up at.”
Answer: “Please take a look at the Section labeled “6.0 Travel” of the RFQ for information on where the seedling will be picked up at and which locations they shall be delivered to.”
4. Question: “Will all pickups be at the Nebraska nursery?”
Answer: “Yes”
5. Question: “Also how many trucks can be used to transport the material.”
Answer: “Only one refrigerated semi trailer will be provided. All material shall be in the one Government provided semi trailer.”
6. Question: “What days will the Trucks be transporting from the Nursery and also can this contract be subcontracted.”
Answer: “Please reference 6.0 Travel for estimated delivery dates and locations. The contractor will be notified at least 14 calendar days prior to each shipment. There are no limitation on subcontracting.”
7. Question: “How would you like the bid to be summitted.”
Answer: “Reference Section E of the solicitation for instructions and evaluation criteria.”
8. Question: “If we win this contract, we would subcontract it to a carrier which has all the insurance requirements. Is this allowed and does this qualify with the insurance requirements?”
Answer: “You will need to identify the subcontractor, and they will need to provide proof of insurance before the start of the contract.
Ismael Sanabria Contract Specialist USFS PPS Intermountain Zone - CSA 4
| 2024-11-07T11:44:13-0500 | |
| Ismael Sanabria |
File details come from the government source that posted it. Updated .