SITE_VISIT_MINUTES-QA.docx
DOCX document 18 KB Posted
- Solicitation number
- 1232SC18S0001KT
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Site_Visit_Sign-In.pdf | ||
| Photos_of_Building_12_Feb_2018.pdf | ||
| Photos_of_Building_11_Feb_2018.pdf | ||
| Site_Plan-Building_10-11-12.pdf | ||
| DBA_Wage_Rates.pdf | ||
| Photos_of_Building_11_and_12_16_Jan_2018.docx | DOCX document | |
| SOW_16Jan2018.docx | DOCX document | |
| Past_Performance.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Decontamination, Demolition, Disposal of Two Storage Buildings Solicitation Number: 1232SC18S0001KT Agency: Department of Agriculture Office: Agricultural Research Service Location: National Center for Agricultural Research (NCAUR) 1815 N. University St.
Peoria, IL 61604
SITE VISIT MINUTES
Thursday, February 15, 2018, @ 1pm CDT
1. Clarification: Contractor shall remove and dispose of the existing eyewash stations.
2. Clarification: The Government will remove the existing cabinets.
3. Clarification: A water source is available.
4. Clarification: Contractor shall dispose of existing air conditioning unit in accordance with local, state, and federal regulatory requirements.
5. Clarification: Photos of the interior of both facilities are attached.
a. Building 11 – 5 pages
b. Building 12 – 4 pages
6. Clarification: Reference attached site plan for operation and storage areas. Contractor shall confine all operations (including storage of material) on Government premises to the area depicted on the attached site plan.
7. Contractor shall comply with FAR Clause 52.236-13, Accident Prevention. Contractor shall provide appropriate safety barricades, signs, and signal lights.
8. The rough, outside dimensions of the facilities are as follows:
a. Building 11
i. Width: 13’-6”
ii. Length: 27’
iii. Height: 8’-4”
b. Building 12
i. Width: 13’-6”
ii. Length: 18’
iii. Height: 8’ iv.
9. Question: Will these questions be made public?
Answer: Yes, via an amendment to the solicitation.
10. Question: Is it possible to find out if there is some kind of profile available as to what was actually stored in the lockers?
Answer: Ref para 2.2 of the SOW. “Items that were known to be stored in the buildings were pesticides and vegetable oils.”
11. Question: Are the storage buildings supported by concrete pads and /or foundations. If so, is removal of same to be included in our proposal?
Answer: Ref photos included in the solicitation regarding how the buildings are supported.
12. Question: I am hoping to find out if there is an incumbent contractor currently performing these services or if this is a new requirement. If there is an incumbent, could you please provide the contract number?
Answer: There is not currently an incumbent (Contractor performing this work).
13. Question: Is there documentation to show the weight of those 2 buildings?
Answer: No. There is no documentation showing the weight of the 2 buildings.
14. Question: I spoke with a local environmental testing company. He said if we aren't going to waste the buildings, and intend to keep them, we shouldn't be subject to testing. Is this correct? Our intention, if we get awarded the project, is to use them for storage buildings.
Answer: I concur. If you intend to keep the buildings, no testing is required.
15. Question: I do not see the solicitation form (SF 1449) that is typically posted and partially filled out for projects on this site. I did not see this form posted for this particular project and was wondering if we still need to fill one out when we submit our proposals?
Answer: As the solicitation states, Quoters responding to this announcement shall submit their proposal in accordance with FAR 52.212-1.
16. After the buildings have been decontaminated can we keep them and use them at our facility?
Answer: yes
END
File details come from the government source that posted it.