0019_ANSWERS_EXPANDED_1231ME18R0019_Questions_and_Answers_9-20-18-2.pdf
PDF 420 KB Posted
- Solicitation number
- 1231ME18R0019
About this file
Attached document expanded upon the Answers in the 9/20/2018 release.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Page # Section # Question Answer Answer Revisited 9/24/2018
Instructions to
Offerors, 3.
Milestone
Schedule
Could the government please verify that the due date of the propopsal is 9/23/18 at 12:00PM as specified on page 27 not 9/21/18 at 12:00PM as specified on the cover of SF 1449? See Amendments to solicitation
6. Proposal
Instructions, 9.1
Technical
Proposal Volume
1, second paragraph
"The offeror’s Technical Proposal must not exceed a total of twenty
(25) pages. This page count includes full discussion of the offeror’s
Technical Proposal as specified in Section 8 and graphics (if any). The page count does not include the title page, table of contents, cover page, acronym list (if provided), QASP or PWS."
Could the government please clarify what "Section 8" is referring to? Paragraph 8
6. Proposal
Instructions, 9.1
Technical
Proposal Volume
1, CLIN001 First
Task Order
"FIRST TASK ORDER Requirements – submitted separately 25 PAGE
COUNT LIMIT"
Could the government please specify how this response should be submitted?
Could the government please elaborate on the format of the response? Up to vendor discretion See pages 5 - 7 of Attachment C - Amendment Two. Task Order response is within the Volume 1.
6. Proposal
Instructions, 9.1
Technical
Proposal Volume
1, Additional
Requirements, Project Planning
Requirements
Could the government please specify where the response to Project
Planning Requirements should be included?
Should it be included in Volume 1 Technical Proposal under
Management Approach? See Amendments to solicitation
Yes. It is being requested as part of the Task Order requirement. All subsequent tasks order will have this request.
9.2 Resume
Proposal -
Volume 2
Does the government want offerors to submit resumes for non-key personnel (representative resumes) to support each functional area? See requirements for Key Personnel
See page 7 of 16 - Resume Proposal . .. "The offeror must submit a certified resume and a commitment letter for each proposed resource .
9.1.5
Performance
Work Statement
The Performance Work Statement (PWS) is a Statement of Work (SOW) for Performance-Based Acquisitions that clearly describes the performance objectives and standards that are expected of the contractor. When a contract is awarded, the PWS is legally binding upon the contractor and the U.S. Government.
Can the government clarify if they are expecting offerors to set their own performance objective and standards?
Is the PWS similar to a Service Level Agreement (SLA) between the contractor and the government? See PWS/QASP information in solicitation
9.2 Resume
Proposal -
Volume 2
On page 26, the government provides a table following the statement, "The offeror must certiy that all proposed resumes for Key Personnel meet the requirements as specified in the SOO: [table]"
Could the government please define and elaborate on the terms in the table: Industry Role, USDA Labor Category, Number of Required
Resumes, SOO/PWS Sections (Tasks)?
Is the number of required resumes the number of resumes the offeror is submitting for each role or labor category?
Industry role is what your organization reference the specific labor category; the USDA Labor Category is referenced in Attachment B
Offerors are to submit Labor Categories that meet the requirements in the Statement of Objectives
File details come from the government source that posted it.