Questions from Industry - 10 Feb 2022.pdf

PDF 84 KB Posted

Attached to
Utility Locating Services at BARC and US National Arboretum
Solicitation number
12305B22Q0037
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions from Industry

12305B22Q0037

As of 10 February 2022

1. Will the prime contract holder be required to be a SUE Level "A" entity, or can the prime contract holder be a SUE Level "B" entity that is permitted to subcontract the dig portions to a third-party hydro-vacuum-excavation company?

Govt Response: PWS will be updated to Revision 1 and remove the word ‘dig’.

2. I'm assuming that there are limits on what percentage of the prime contract can be subcontracted as outlined in the Simplified Acquisition Threshold, but not sure if the SAT applies to the base contract period of one year, or if it applies to the total combined amount for all 5 years (base +4 Option).

Govt Response: The Simplified Acquisition Threshold requirement would be established on the base + 4 option years. Based upon our market research and IGE, FAR Clause 52.219-14, Limitations on Subcontracting, is not required to be incorporated within FAR Clause 52.212-5.

File details come from the government source that posted it. Updated .