Questions and Answers.pdf

PDF 109 KB Posted

Attached to
Multi-Detector Survey Meters / Radiation Emergency Response Kits
Solicitation number
0011506710
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
FAR 52.204-24.docx DOCX document
Product Specifications.docx DOCX document
Performance Work Statement.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Multi-Detector Survey Meters / Radiation Emergency

Response Kits – ID 0011506710

Q1. Is it possible that you are looking for more than one instrument to be part of these response kits?

A1. These are individual response kits, so there should only be 1 base instrument. There should be 1 base instrument with attachments for different measurements and functions in each kit.

Q2. Do all meters and detectors need to fit into a single carry case or can there be more than one carry case?

A2. Yes, the base detector and all survey meters must fit into 1 carrying case.

These are individual response kits.

Q3. Does the last article "Must have a sensitivity of around 900 cpm/μR/hr (137Cs gamma) and efficiency of 125I for 4%; 57Co for 20%; 137Cs for 9%; 60Co for 15% with an energy range of 50 KeV-3.0 MeV." refer to a Gamma Detector low-level?

A3. Yes, the energy range is for the low-level gamma detector.

Q4. In the next-to-last article "Must include a Gamma Detector low-level, wide-energy gamma detection with an energy response." it is indicated that the detector should be with an energy response. What exactly should be the energy response? Should it be from 50 KeV to 3 MeV?

A4. Correct. The detector should respond to energies in the range 50 KeV to 3 MeV.

Q5. There is an article which says "Must have a display range of 0.0 cps to

99.9 kcps; 0.00 cpm to 999 kcpm; 0.00 Bq to 99.9 kBq; 0.00 dpm to 999 kdpm;

0.00 μR/h to 999 R/h; 0.00 μSv/h to 999 Sv/h. Max Display can be set to limit display to calibrated range." It is clear what the display range should be. Can you please specify what should the measurement range for gamma be?

A5. The display range and measurement range are the same. It must be able to display what it is detecting so, the detector must able to display the listed ranges for each unit of measurement.

File details come from the government source that posted it. Updated .