S201--Brooklyn Vet Center Janitorial
Closed Solicitation Posted
- Solicitation number
- 36C24222Q0743
- Agency
-
Veterans Integrated Service Network 2
Veterans Health Administration, Department of Veterans Affairs
- Responses due
- Set-aside
- No set-aside
Opportunity facts
- NAICS code
- 561720 Janitorial Services
- PSC
- S201 Housekeeping- Custodial Janitorial
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
2 versions
Update #2 · Latest ·
RFQ 36C24222Q0743
Amendment 0001
Questions received from potential quoters, as well as answers provided
Question 1: Can you please tell me if there is a deadline for us to submit questions?
Answer: Questions are due by June 8, 2022 at 11:00am EST.
Question 2: Would it be possible to obtain a map of the areas that need servicing or the overall square footage?
Answer: No map, 2800 sq ft
Question 3: Is a site visit/walk through scheduled?
Answer: There will be no site visit.
Question 4: Will the government provide hand sanitizer for this contract?Â
Answer: Yes
Question 5: Please provide the square footage by floor type (e.g., carpet, terrazzo, vinyl) for the facility?Â
Answer: There is no breakdown of the 2800 sq ft area by sq footage, but there is 1 group room and 3 offices that are carpeted, the rest is linoleum tile.
Question 6: Please provide total number of restrooms in the facility?Â
Answer: Zero
Question 7: To clarify the services requirements for this contract is staffing for Mon Fri during normal business hours, three (3) days minimum service? Is this Correct?
Answer: Yes, performance of this contract shall be three times weekly during normal vet center operating hours. Normal working hours shall be from 8:00am to 4:30 pm, Monday thru Friday, excluding Federal holidays.
Question 8: Will stripping, waxing, carpet shampooing be required for the contract? If these services are required, what s the schedule?Â
Answer: Stripping, waxing, and carpet shampooing are not required services.
Question 9: Will the government provide Personal Protective Equipment (PPE) for this contract?Â
Answer: No
Question 10: Will the government provide supplies, i.e. toilet paper, paper towels, cleaning products for this contract?Â
Answer: No
Update #1 ·
Janitorial Services for the Brooklyn Vet Center
Files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C24222Q0743 0001.docx | DOCX document | |
| 36C24222Q0743_1.docx | DOCX document | |
| WD 1977-0225 (Rev72_03-15-22) Janitorial Services.pdf |
Notice history
| Notice | Type | Posted |
|---|---|---|
| This notice | Solicitation | |
| S201--Brooklyn Vet Center Janitorial | Pre-Solicitation |
On GovTribe
Work this opportunity
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity