Journal Subscriptions

Awarded Award Notice Posted

Solicitation number
W912HZ10T0002
Agency
ENDIST Vicksburg US Army Corps of Engineers, Department of Defense
Awarded
to Swets Information Services Inc.
Set-aside
No set-aside

Opportunity facts

Contract number
W912HZ-10-A-0005 Federal IDV award
NAICS code
424920 Book, Periodical, and Newspaper Merchant Wholesalers
PSC
Not on record

Notice details come from SAM.gov. Updated .

Notice text

2 versions

Update #2 · Latest ·

Added: Nov 03, 2009 1:48 pm Modified: Nov 09, 2009 10:04 amTrack Changes The following are responses to questions received regarding the solicitation posted.

Question 1. Do you want us to quote the current publishers lists prices or do you want firm-fixed prices?
Answer 1. Current publishers lists prices

Question 2. Solicitation states contract will be for a 5-year period, but we can only quote title prices for one year at a time. The service charge quoted will be valid for the 5-year contract term. Will this suffice?
Answer 1. Yes

Question 3. To quote prices for your e-journals, we need the following information:
a. Do you want a site license and if so, number of sites?
b. Number of users?
c. Number of FTEs (full-time employees)?
Answer 3a. Yes. 4 physical sites with several satellite sites
Answer 3b. Approx. 1150
Answer 3c. Approx. 2500

Question 4. Many publishers now require that you authorize them to provide your specific pricing to us as a vendor. I have attached an authorization form and would appreciate it if you could sign and return to me so we can provide it to publishers who request it.
Answer 4. Unable to honor request

Question 5. Regarding the Past Performance Questionnaire:
a. How many clients must we send the questionnaire to?
b. Are we required to send it to two points of contact at each client site, or is one point of contact sufficient?
Answer 5a. There is no specific amount required
Answer 5b. At vendors discretion

Question 6. IP Range?
Answer 6. See attachment

Question 7. Password Access?
Answer 7. No

Question 8. Member of a consortium that would affect pricing the titles on the list?
Answer 8. Question is unclear

Question 9. Do they have a license agreement with John Wiley, Elsevier or other major publishers?
Answer 9. Yes

Question 10. Please provide name, email address and phone number of the person making this request.
Answer 10. Davita Baloue, Davita.S.Baloue@usace.army.mil, (601)634-2748

Question 11. If more than one site, we need to know: number of physical locations and where the locations are.
Answer 11. There are 4 sites:
1. USAE Engineer Research & Development Center
3909 Halls Ferry Road
Vicksburg, Mississippi 39180
2. USAE Engineer Research & Development Center
72 Lyme Road
Hanover, New Hampshire 03755
3. USAE Engineer Research & Development Center
2902 Newmark Drive
Champaign, Illinois 61822
4. USAE Engineer Research & Development Center
7701 Telegraph Road, Bldg 2592
Alexandria, Virginia 22315

Question 12. Format-Online only; print + paid online. What is the order of format preference? Also, if only one site accessible, which site?
Answer 12. Always multiple sites (all ERDC). Multiple formats (email, online only, print plus online, print only, .PDF, CD-ROM)

Question 13. Can a partial quote be accepted, should we experience delays in publisher response?
Answer 13. Reference Clause 52.212-1(h)

Question 14. Timing expectations-when must this quote be completed by?
Answer 14. The entire quote is due by the date/time specified in the solicitation

Question 15. In what format would you prefer to receive the quote?
Answer 15. Please refer to page 3-Special Instructions in the solicitation

Question 16. We did receive the past performance questionnaires and will be pricing you list once your online information is received but we did not see any written technical requirement. Will that be posted as an amendment?
Answer 16. Technical is the ability to provide attached titles



Update #1 ·

Added: Nov 03, 2009 1:48 pm This is a combined synopsis/solicitation for commercial items prepared in accordance with the format in Subpart 12.6, as supplemented with additional information included in this notice. This announcement constitutes the only solicitation; proposals are being requested and a written solicitation will not be issued.
This synopsis will be immediately followed by the posting of solicitation # W912HZ-10-T-0002. The associated North American Industry Classification System (NAICS) code for the procurement is 424920 and the Small Business size standard is 100 employees. The U.S. Army Corps of Engineers, Engineer Research and Development Center Contracting Office has a requirement for a firm fixed price Blanket Purchase Agreement(BPA) for the purchase of journal subscriptions for a period of five years. The anticipated five year volume of purchase is $1.5 mil. For titles, please see attachment.
All interested firms must be registered in the Central Contractor Registration. Awardee will be selected based upon past perfromance, technical and price. Technical and past performance are more important than price. Detailed specifications will be available on FedBizOpps website at http://www.fedbizopps.gov on or about 03 November 2009. Quotes are due by the date and time specified on the Request for Quote by email at Clare.Huntley@usace.army.mil or by mail to Clare Huntley CEERD-CT-V, 3909 Halls Ferry Rd., Building 1003, Vicksburg, MS 39180. Oral communications are not acceptable in response to this notice. For information concerning this solicitation, contact Clare Huntley at (601)636-3111 X 4496 or email Clare.Huntley@usace.army.mil. Offerors should check the FedBizOpps website often for new solicitations and/or changes(ammendments) to existing ones. This procurement is unrestricted.

On GovTribe

Work this opportunity on GovTribe

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity