CENTCOM ACQUISITION SUPPORT SERVICES - Amendment 002

Awarded Award Notice Posted

Solicitation number
W560MY-13-R-0001
Agency
Joint Munitions Command Army Materiel Command, Department of Defense
Awarded
to Caci Dynamic Systems, LLC
Set-aside
No set-aside

Opportunity facts

Contract number
W560MY13D0009 Federal IDV award
NAICS code
541611 Administrative Management and General Management Consulting Services
PSC
Not on record
Place of performance
ACC - Rock Island (ACC-RI) Attn: Amsas-AC, Rock Island IL 61299 US

Notice details come from SAM.gov. Updated .

Notice text

3 versions

Update #3 · Latest ·

Added: Dec 14, 2012 5:26 pm Modified: Feb 05, 2013 8:04 amTrack Changes 1. The purpose of this amendment is to answer industry questions and to update the anticipated solicitation release date.

2. The following questions have been submitted in response to the pre-solicitation notice, accompanied with Government answers:

QUESTION 1: Is there a new projected release date for the solicitation?
ANSWER 1: Yes. The updated release date is on or about 08 Feb 2013.
*****
QUESTION 2: The Synopsis states quote mark performance will occur in Afghanistan, Kuwait, Qatar and other countries as necessary. quote mark How will work in quote mark other countries quote mark be accomplished? Will this be via travel of the deployed personnel to provide support or is this to indicate additional personnel and countries may be added to the resultant contract(s)?

ANSWER 2: Work in other countries could be accomplished by either adding or re-locating personnel.
*****

QUESTION 3: When do the current contracts expire?
ANSWER 3: 31 May 2013
*****

QUESTION 4: Will personnel require Secret or Top Security clearances?
ANSWER 4: A security clearance of Secret will be required.
*****

QUESTION 5: What is the anticipated transition period?
ANSWER 5: The anticipated transition period is 45 days.
*****

QUESTION 6: Does contract W52P1J-12-C-0023 support Kuwait and Qatar?
ANSWER 6: Yes.
*****

QUESTION 7: Does current contract W560MY-12-C-0012, provide support to Afghanistan only?
ANSWER 7: Contract W560MY-12-C-0012 provided support in Afghanistan and Qatar.
*****

QUESTION 8: Do you have an anticipated number of contract awards?
ANSWER 8: The Government intends to award 3 contracts.
*****

QUESTION 9: Do you have a published ceiling for the MAC?
ANSWER 9: The ceiling will be $99.95 million.
*****

QUESTION 10: Will task orders be by scope or location.
ANSWER10: Task orders will be by location.
*****

QUESTION 11: Will resumes be required in the proposal?
ANSWER 11: Yes. Further information will be provided upon RFP publication.
*****

QUESTION 12: What, if any past performance information will be required in the proposal.

ANSWER 12: Any and all recent and relevant past performance information. Further information will be provided upon RFP publication.
*****

QUESTION 13: The synopsis specifies that a personal services contract will be used. Can you please specify the statutory authority relevant to use a personal services contract for this requirement?

ANSWER 13: 10 U.S.C. 129b(d). The applicable condition is the contract will be performed by individuals outside the United States, regardless of their nationality.
*****

QUESTION 14: When other agencies contract for personal services, often contracts are awarded directly to each individual employee. Will that be the case for this requirement?

ANSWER 14: No.
*****

3. Inquiries and questions shall be e-mailed to Ms. Liz Zaharopoulos at Elizabeth.W.Zaharopoulos.civ@mail.mil.

Update #2 ·

Added: Dec 14, 2012 5:26 pm Modified: Dec 27, 2012 7:37 amTrack Changes 1. The purpose of this amendment is to answer offeror questions and to update the anticipated solicitation release date.

2. The following questions have been submitted in response to the pre-solicitation notice, accompanied with Government answers:

Question 1: Where will the place of performance be?
Answer 1: Performance will occur in Afghanistan, Kuwait, Qatar and other countries as necessary.
*****

Question 2: Am I correct that this RFP is not yet available for viewing?
Answer 2: Yes, that is correct.
*****

Question 3: Is this a new effort? What is the current contract number? What is the name of the incumbent contractor?
Answer 3: This effort is a follow-on contract to two separate contracts: W52P1J-12-C-0023 and W560MY-12-C-0012. The name of the incumbent contractor is CACI Dynamic Systems, Inc.
*****

Question 4: Please clarify the Government's plans relative to the use of quote mark personal services contracts as stated in the pre-solicitation notice.
ANSWER 4: As stated in the pre-solicitation notice, resultant contracts will be personal services contracts in accordance with FAR 37.104.
*****

Question 5: Please clarify if it is the Government's intent to award multiple contracts using lowest price technically acceptable source selection procedures and if competitive task orders will then be awarded based on lowest price technically acceptable source selection procedures.
Answer 5: The Government intends to award multiple contracts using Lowest Price Technically Acceptable (LPTA) Source Selection Procedures. Competitive task orders will be awarded based on LPTA.
*****

Question 6: Please clarify the use of two NAICS references within the pre-solicitation notice and if they are both applicable: 541611 and 921190
Answer 6: The applicable NAICS for this acquisition is 541611.
*****

Question 7: We request and recommend the Government consider allowing contractors to propose and execute requirements of the performance work statement based on number of hours rather than number of FTEs. This would allow a smaller, less expensive workforce to execute the work requirements by working for example 78 hours versus 60 hours per week per person.
Answer 7: The Government has extensive experience with the requirements of this acquisition. As such, the Government will direct offerors to provide a fixed number of FTEs per location.
*****

Question 8: Will a security clearance be required?
Answer 8: Yes.
*****

Question 9: Will remote/telecommuting be permitted?
Answer 9: Telecommuting will not be permitted.
*****

Question 10: Please let us know how many FTEs are required for this solicitation.
Answer 10: This information will be included in the solicitation.
*****

Question 11: Does the contractor need to have an office near Rock Island, IL or will telework be an acceptable solution?
Answer 11: Offerors do not need to have an office near Rock Island.
*****

Question 12: Will the Government consider issuing a separate set aside solicitation for qualified 8(a) firms, small disadvantaged businesses, women owned small business, or HUBZone or to support some of the anticipated requirements?
Answer: FAR Part 19 does not apply to contracts being performed overseas; therefore, in accordance with ACC-RI practice, the requirement will be solicited as full and open/unrestricted competition.
*****

3. The revised date for the solicitation posting is 03 January 2013.

4. Inquiries and questions shall be e-mailed to Ms. Liz Zaharopoulos at Elizabeth.w.zaharopoulos.civ@mail.mil

Update #1 ·

Added: Dec 14, 2012 5:26 pm THIS IS A PRE-SOLICITATION NOTICE FOR THE US ARMY CONTRACTING COMMAND (ACC-RI) SOLICITATION W560MY-13-R-0001 TO NOTIFY INDUSTRY OF THE PROCUREMENT FOR CENTCOM ACQUISITION SUPPORT SERVICES (CASS).THE ANTICIPATED RELEASE DATE FOR THE REQUEST FOR PROPOSAL IS 28 DECEMBER 2012. SOLICITATION W560MY-13-R-0001 WILL BE ISSUED ON A FULL AND OPEN/UNRESTRICTED BASIS. THE REQUIREMENT INCLUDES BUT IS NOT LIMITED TO PROVIDING ACQUISITION SUPPORT SERVICES FOR ANY OR ALL STAGES OF THE PROCUREMENT CYCLE FORM ACQUISITION PLANNING THROUGH CONTRACT CLOSEOUT. GENERALLY, CONTRACTING OFFICERS WILL ASSIGN PROJECTS TO THE CONTRACTOR AND WILL REUIRE THE CONTRACTOR TO PROVIDE ALL NECESSARY SUPPORT, BY WORKING WITH THE DEPARTMENT OF DEFENSE (DOD) AND OTHER GOVERNMENT CUSTOMERS, IN A TEAM ENVIRONMENT, TO REVIEW DRAFT DOCUMENTS AND ASSIST CUSTOMERS TO THE EXTENT NECESSARY TO PRODUCE UNASSAILABLE ACQUISITION STRATEGIES, CONTRACTIBLE REQUIREMENTS, AND SOUND INDEPENDENT GOVERNMENT COST ESTIMATES (IGCE). THE GOVERNMENT REQUIRES ASSISTANCE WITH PRE-AWARD PROCESSES TO INCLUDE: WELL DOCUMENTED MARKET RESEARCH, DEVELOPMENT AND POSTING OF SOLICITATION DOCUMENTS, RECEIPT AND ANALYSIS OF PROPOSALS, DEVELOPMENT OF NEGOTIATION POSITIONS, AND DOCUMENTATION OF NEGOTIATIONS CONDUCTED BY THE CONTRACTING OFFICER AND PREPARATION OF AWARD DOCUMENATION FOR CONTRACTING OFFICER'S EXECUTION. POST-AWARD SUPPORT IS ALSO NECESSARY TO INCLUDE: MONITORING OF CONTRACT COMPLIANCE AND REPORTING TO THE CONTRACTING OFFICER, PREPARATION OF POST-AWARD CONTRACT ADMINISTRATION DOCUMENTS FOR CONTRACTING OFFICER APPROVAL AND PREPARATION OF CONTRACT CLOSEOUT DOCUMENTATION FOR CONTRACTING OFFICER APPROVAL.REQUIREMENTS ARE TYPICALLY PROCESSED UTILIZING ALL EXISTING AVAILABLE PROCUREMENT VEHICLES SUCH AS GSA SCHEDULE CONTRACTS, BLANKET PURCHASE AGREEMENTS (BPA), AND INDEFINITE DEFINITE DELIVERY/ INDEFINITE QUANTITY (IDIQ) AND REQUIREMENT CONTRACTS. THE GOVERNMENT MAY ALSO REQUIRE SUPPORT IN DEVELOPMENT OF BRIEFING MATERIALS, DATA SUMMARIES AND PROCUREMENT ANALYSES AND SUPPORT AS PROCUREMENT SUBJECT MATTER EXPERTS ASSISTING UNITS. THE WORK CALLED FOR UNDER THE PWS INVOLVES EXPOSURE TO HIGHLY SENSITIVE INFORMATION OF THE DEPARTMENT OF DEFENSE (DOD) AND ASSOCIATED CONTRACTORS, THEREFORE, A STRINGENT CONFLICT OF INTEREST CLAUSE IS INCLUDED. PERFORMANCE WILL OCCUR IN AFGHANISTAN, KUWAIT, QATAR AND OTHER COUNTRIES AS NECESSARY. THIS ACQUISITION WILL UTILIZE LOWEST PRICE TECHNICALLY ACCEPTABLE SOURCE SELECTION PROCEDURES. THIS REQUIREMENT WILL BE SATISFIED THROUGH THE USE OF MULTIPLE PERSONAL SERVICES,LABOR HOUR CONTRACTS WITH A BASE PERIOD OF ONE YEAR PLUS TWO (2) ONE-YEAR EVALUATED OPTION PERIODS. THE NAICS CODE FOR THIS PROCUREMENT IS 921190. IF YOUR ORGANIZATION IS INTERESTED IN THIS PROCUREMENT IT IS ADVISED THAT YOU MONITOR THE FEDERAL BUSINESS OPPORTUNITIES (FBO) WEBSITE AT HTTP://WWW.FBO.GOV. INQUIRIES/QUESTIONS CONCERNING THIS PRE-SOLICITATION NOTICE MAY BE EMAILED TO MS. LIZ ZAHAROPOULOS AT ELIZABETH.W.ZAHAROPOULOS.CIV@MAIL.MIL

Notice history

Notices posted for this opportunity, newest first
Notice Type Posted
Support- professional: other Latest Award Notice
CENTCOM ACQUISITION SUPPORT SERVICES - Amendment 002 This notice · Original Award Notice

On GovTribe

Work this opportunity on GovTribe

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity