W91YTZ24Q0082 Questions and Answers.pdf

PDF 137 KB Posted

Attached to
Coagulation Testing System
Solicitation number
W91YTZ24Q0082
Issued by

About this file

This document contains the Questions and Answers related to the federal contract opportunity for a Coagulation Testing System, Solicitation Number W91YTZ24Q0082.

The key details are as follows: The Regional Health Contracting Office - Atlantic, Blanchfield Army Community Hospital, Fort Campbell, KY intends to award a Single-Award Blanket Purchase Agreement (BPA) for a Coagulation Testing System. The contract will be awarded based on Best Value or Least Price Technically Acceptable, per the evaluation factors in FAR 52.212-2. The contract term is a 5-year ordering period. The NAICS code is 334516. Proposals are due by 10 June 2024 at 10:00 AM Eastern. The Q&A clarifies that the requirement is for 2 instruments, with a CPR rate required only for the PT/PTT tests, and no cart/wagon is needed. The Government provided these responses to questions submitted by Sysmex.

View the file

Other files

File Type Posted
W91YTZ24Q0082 Amendment 1.pdf PDF
W91YTZ24Q0082.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W91YTZ24Q0082

Questions and Answers

1) Can you please clarify which of the below tests require a CPR Rate? Standard practice is to provide a separate CPR Rate for the PT/INR and separate one for the APTT only, not the FBG and DDMR due to low volume. The price list only shows 1 line item to fill in for all the tests included in the requirement so if you do require separate CPR Rates for the 2 mentioned, how do you advise Sysmex proceed with submitting pricing- separate quote?

a. PT/INR

b. APTT

c. FBG

d. DDMER

A) We only require a CPR rate for the PT/PTT.

2) The SOW states that a cart/wagon must be included- can you please confirm this is truly needed?

A) We do not need a cart/Wagon.

3) The Can you please confirm that the requirement is for two (2) instruments?

A) The Requirement is for two instruments.

4) Can you please clarify the solicitation type- there is language stating it is a Best Value and elsewhere it states Least Price Technically Acceptable?

A) Please reference section 52.212-2 Evaluation factors for your clarification.

File details come from the government source that posted it. Updated .