View the file

Other files

File Type Posted
Q&A__2.pdf PDF
W9WFU19Q0010-0002_Amendment.pdf PDF
W9WFU19Q0010-0002_CONFORMED.pdf PDF
W9WFU19Q0010-0001_Amendment.pdf PDF
W9WFU19Q0010-0001_CONFORMED.pdf PDF
Attachment_1_-_Technical_Experience_Projects_Template.docx DOCX document
W9WFU19Q0010.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ W91WFU19Q0010 Q&A #1

1. Please confirm that the two motion detectors, the two BMS, and the card readers in room 006, the motion detector in corridor 001A, the BMS, card reader and electric strike in Room 007, and the BMS and motion in room 005B will all terminate to the Lenel Panel in room 008. (Ref.

PWS 5.2.8)

Answer: The Government confirms and has updated the PWS.

2. The PWS does not address installing any ESS hardware on the new exit only door. Should the proposal include ESS hardware for this door? (Ref. PWS 5.4.2)

Answer: The Government does require ESS hardware for this door. The PWS has been updated at 5.4.2.

3. During the site walkthrough, the government representative requested deeper desks at the locations the AIS is to be installed, utilizing the same furniture manufacturer and the same type of desk. Please confirm that new furniture is within the scope of this PWS and please confirm the requested depth. (Ref. Site walk)

Answer: Yes, the new furniture is within scope for select workstation locations. Eight (8) Eaton desktops should match the depth of the other desktops in the space, 29” deep.

4. Please confirm that the BICES printer shown on page 1 of technical exhibit A is new equipment to be provided by the vendor. (Ref. Technical Exhibit A)

Answer: The Government confirms that this is new equipment to be provided by the vendor.

5. Please provide manufacturer and part number or salient characteristics for the conference table specified in PWS section 5.3.1 (#4). (Ref. PWS 5.3.1)

Answer: There are no longer brand name/specific characteristics required for this table. The PWS has been modified to reflect this change. Per customer, the desired table dimensions are approx. 5.5 feet (1.7 meters) by 11 feet (3.3 meters).

6. Please confirm that the desktop AIS equipment at seat 22 is new equipment to be provided by the vendor. (Ref. Technical Exhibit A)

Answer: The Government confirms that this is to be provided by the vendor.

7. Please confirm that the red SLAN PCs shown on page 1 of technical exhibit A at the conference table are new equipment to be provided by the vendor. (Ref. Technical Exhibit A)

Answer: The Government confirms that this is to be provided by the vendor.

RFQ W91WFU19Q0010 Q&A #1

8. Please confirm that project references including audio visual infrastructure that included fiber optic audio visual transmitters and receivers, fiber optic HID transmitters and receivers and all associated cabling, are also acceptable. (Ref. Technical Exhibit A)

Answer: Please provide further clarification. The Government is not able to answer this question as it is currently stated.

File details come from the government source that posted it.