B08 W91RUS21R0182 - Questions and Answers.pdf

PDF 50 KB Posted

Attached to
Microwave Solid State Amplifier
Solicitation number
W91RUS21R0182
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
B08 W91RUS21R0182 - RFQ.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions:

1. Do you require communication and ability to control remotely? (our unit has ethernet, rs422 or rs232 to operate remotely) ANSWER: Ethernet required

2. What Pulse width is required?

ANSWER: Not a consideration - N/A

3. What duty cycle is required?

ANSWER: Not a consideration - N/A

4. Can you operate in 180V/220V/or 260V vs. 120V

ANSWER: 120 V

5. Can you operate in 3ph, 180-260Vac?

ANSWER: No

6. Do you need front OR rear RF connectors? You have listed front AND Rear, why do you need both?

ANSWER: Both required

7. Do you have a size restriction?

ANSWER: Rackmount

8. Do you have a weight restriction?

ANSWER: Rackmount

9. Why do you require two amps? Are there two systems or do you need redundancy with a baseball switch?

ANSWER: We require to amps for physical positioning within our systems, dependent on frequency.

10. Do you have a requirement for shock and vibe? (our unit is designed for mil std 810f and method 516.5/514.5) ANSWER: No

11. Does unit require sample ports for monitoring forward and reverse power?

ANSWER: No

12. Does unit require to operate in auto level control (alc mode), auto gain control (agc mode), or manual gain control (MGC)?

ANSWER: Not a consideration - N/A

13. Does unit able to measure accurate power metering within +- 05.dB (Our unit includes a built-in directional coupler that allows this, as well as ability to eliminate external hardware for this) ANSWER: No

File details come from the government source that posted it. Updated .