W912PB22Q3002 Amendment 0001.pdf

PDF 562 KB Posted

Attached to
Grounds Maintenance Services at USAG Bavaria - Hohenfels
Solicitation number
W912PB22Q3002
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

0011687621

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

See Summary of Changes

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 08-Feb-2022

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W912PB22Q3002

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

26-Jan-2022

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

08-Feb-2022

CODE

RCO BAVARIA

AMERIKANISCHE BESCHAFFUNGSSTELLE

GEB 542

92655 GRAFENWOEHR LAGER

GERMANY

W912PB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912PB22Q3002

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following items are applicable to this modification:

Regional Contracting Office POC Contract Specialist: Christian Richter

COMM: (+49) 09641-70-526-8723

DSN: 314-526-8723

E-mail: christian.richter.ln@mail.mil

The purpose of this amendment is to:

1. Answer vendor questions regarding requirement specifications.

2. Replace initial solicitation with attached revised solicitation.

3. To notify all potential vendors of a scheduled Site Visit. Time and location of the Site Visit will follow with the Invitation.

4. All other terms and conditions remain unchanged.

Question 1:

The solicitation requests a total number of 136 services per year. Please specify if the Government is to mandatorily assign all of the included services.

Answer:

This is a requirements type contract for the services specified, and effective for the period stated, in the Schedule.

The quantities of services specified in the Schedule are estimates only and are not purchased by this contract and are provided for general information. The quantities of services will be ordered as needed.

Question 2:

What is the minimum number of services that the Government will assign to the contractor during one calendar year?

Answer:

This contract will ensure that the number of services are only ordered as needed on individually funded task orders.

Question 3:

Based on the weather description in the solicitation, is it correct that the first grass cutting service will be assigned in April each year? If yes, what is the usual height of the grass when the first cut takes place?

Answer:

The first required grass cutting service and the usual height of the grass when the first cut takes place depends on the weather conditions.

Question 4:

The solicitation PWS states: 3.1.1.2.1 Policing, Removal of Debris, Leaves, and Litter.

Prior to conducting any grounds maintenance service, the Contractor shall police each area to be serviced. The Contractor’s responsibilities shall include, but not be limited to, the removal and disposal of all debris including natural/organic debris (e.g., tree limbs, loose leaves. etc.) and trash such as refuse and recyclable materials (e. g., boxes, cans, paper, cardboard, rags), litter, and trash from the areas to be maintained. Question: Please specify if the site policing period before work start is part of the two-week mowing process or is to be done prior to start the 14-day mowing process?

Answer:

Policing, Removal of Debris, Leaves and Litter shall be done prior conducting any grounds maintenance services.

Question 5:

PWS, Item 3.1.1.2.1 Policing, Removal of Debris, Leaves, and Litter "The Contractor is responsible for removing leaves and grass from cracks in sidewalks and pavements, and litter control."

W912PB22Q3002

What is the approximate area in sqm of sidewalks and pavements that the contractor will be responsible to remove grass from the cracks?

Answer:

An overview of the approximate area of sidewalks and sidewalks will be given during the site visit.

Question 6:

In what time of the year (season) the first assigned cut is expected to be ordered?

Answer:

See Answer Question 3

Question 7:

What the maximum height of the grass could be after the winter period and at the time of the first assigned cut for the year?

Answer:

See Answer Question 3

Question 8:

The Solicitation doesn’t give information about a scheduled site visit. The offeror would like to request access to visit the USAG installation 15 days prior to the solicitation close date.

Answer:

A Site Visit will be scheduled. Invitation with Time and location of the Site Visit will follow soon.

Question 9:

Based on the historical data available, the previous contract for grass mowing services included less contract line items, lower frequency of services, no requirement for trimming around fences and smaller maintenance area. Please confirm.

Answer:

The actual requirements for this contract are specified within the Performance Work Statement (PWS) and Exhibit Line Item (ELIN). There are changes to the previous contract.

Question 10:

The Solicitation, Subfactor C: Subcontracting refers to “FAR 52.212-1(b)(12), Subcontracting information is required to be provided”. Please provide the full text of the FAR 52.212-1-b-12 since we do not find Item #12 in the FAR list.

Answer:

The text of clause 52.212-2, Subfactor C has been changed, see revised solicitation.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .