W912PA-18-Q-0029_-_Questions_&_Answers_1_thru_2.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- Shooting/Driving training
- Solicitation number
- W912PA-18-Q-0029
About this file
Questions and Answers 1 thru 2
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W912PA-18-Q-0029_-_Questions_&_Answers_3_thru_13.docx | DOCX document | |
| W912PA-18-Q-0009_Released.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912PA-18-Q-0029– Questions & Answers 1 thru 2
5 JUNE 18
| QUESTION |
| ANSWER |
| 1. |
| Does a firearm instructor need both "a" (NRA) and "b" certifications, or can they possess one of the two? |
Both NRA and DCJS certifications are required.
| 2. |
| Are the ammunition totals in 5.2.9 inclusive of the ammunition totals stated in 5.2.1 and 5.2.2, so that each student would need 1,000 9mm and 1,250 5.56 rounds? |
A total of 500 9mm and 750 5.56mm ammunition is to be provided per student. Paragraph 5.2.2 of the PWS will be changed to read “a minimum of 750, 5.56mm rounds, per student"
File details come from the government source that posted it.